За нас

За Дефиго

Дефиго ЕООД продава и отдава под наем машини за инфраструктурно строителство и системи за укрепване на изкопи на най-конкурентни цени.

Фирмата е също официален представител на немските укрепителни системи SBH, на американските фирми HammerHead Trenchless и Ditch Witch – световни лидери в разработването на изкопни и безизкопни технологии, както и на редица други фирми.

Екип

Специалистите на фирма Дефиго биха могли да ви предложат многобройни решения за полагане на тръби до DN2500 и по-големи. Консултантите са обучени и притежават необходимите сертификати и практически опит за провеждане на обучения директно на вашия обект.

Продукти

Всички продукти са сертифицирани според европейската нормативна база и притежават сертификат за качество.

Нашите партньори


За нас

SBH-Tiefbautechnik GmbH

От 1986 година фирмата SBH е Вашият партньор за производство на качествена техника за укрепване на изкопи с марката “Made in Germany”! В Хайнсберг, където е базирана фирмата, се раждат практически приложими решения: от ултралеки системи за укрепване на изкопи, изработени от алуминий и предназначени за разрешаването на по-малки укрепителни задачи до системи за укрепване на изкопи с тройни релси за големи дълбочини. Производството на тези системи в сърцето на Европа – Германия, гарантира на клиентите си незабавно и навременно снабдяване с всички продукти. Освен централното си предприятие в Хайнсберг, фирмата SBH има дистрибуторски представителства и бюра в Дубай, Москва, Куала Лумпур, Брайсбейн и в САЩ.
За нас

Ditch Witch

The Charles Machine Works, Inc., производител на Ditch Witch® подземни строителни съоръжения, е основана през 1949 г., когато Ed Malzahn разработва първият компактен каналокопател за широка употреба – иновация, която по същество дава началото на индустрията. Компанията е лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на висококачествени подземни строителни съоръжения. Ditch Witch разполага с богата гама продукти: каналокопатели, вибрационни плугове, обратна лопата, електронни локаторни системи, системи за хоризонтално сондиране, сондажна тръба, сондажни инструменти, аксесоари – вериги, зъби и венци, вакуумни изкопни системи, багер-транспортьори и минибагери.
За нас

HammerHead Trenchless Equipment

През 1980 г., двама инженери, ентусиасти планирали създаването на оборудване и инструменти, които, по безизкопен начин, да изграждат ВиК и комуникационни връзки. Първият продукт на компанията е три-инчов пробивен инструмент, построен в техния гараж, помогна да се промени начина, по който комуналните услуги са се изграждали. Hammerhead е световен лидер в проектирането и производството на пробиващи инструменти, пневматични чукове и инструментална екипировка за хоризонтално пробиване. Продуктите на Hammerhead са признати в цялата индустрия като едни от най-надеждните и продуктивни инструменти за безизкопни дейности на пазара.
За нас

Weltech

Фирма "Veltek Plastic Technologies Industry Trade Limited Company" е основана в Истанбул през 2002 година с цел производство на пластмасови машини за заваряване с марка “WELTECH”, която се използва за монтаж на пластмасови тръби. Постепенно продуктовата гама е разширена и компанията започва да произвежда заваръчни машини с диаметри от 20 mm до 2000 mm. През 2009 г. стартира производството на полиетиленови фитинги и в кратки срокове започват да се произвеждат фитинги с диаметри е 20 мм до 2000 мм. Цялата гама продукти са сертифицирани със CE, ISO 9001, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, TS EN 12201 -3 + A1, Русия, ГОСТ и Украйна UKR сертификати. В допълнение към нарастването на диаметъра на продуктите, фирмата добавя и CNC автоматична машина за челно заваряване производствена си гама, която съответства на 100% на стандартите за заварявне на пластмаса.
За нас

BAROID

Продуктите на BAROID представляват индустриални продукти за сондиране (ИПС),част от линията за продукти и услуги на компанията „Халибъртън“(Halliburton). Халибъртън са международен доставчик на добавки за сондажни, хоризонтални и вертикални, който е подпомаган от мрежа от представители отговарящи за продажбите и услугите, лабораторни учени и помощен персонал, отдаден на обслужването на всички клонове на петролната промишленост и промишлеността на газовите и хоризонталните сондажи.

CEBO

В продължение на повече от 40 години компанията „Cebo International“ е основен доставчик на промишлени минерали и услуги за различни индустрии, като енергетика, индустриално сондиране, пелетизиране на желязна руда, строителство и много други. Продуктите и услугите, предлагани от „Cebo“, са с постоянно високо качество, отговарящо на изискванията на нашите клиенти.
За нас

Tensa

Дейността на Tensa датира от 1951 г., като основна дейност е проектирането, производството и монтажа на системи в цял свят за решаване на проблеми при инфраструктурното строителство, структурни мостови решения и пост-обтягащите системи, въжени системи за ​​железопътни линии, стоманени пръти, структурни лагери и дилатационни фуги, структурни лагери, компенсатори и противоземетръсни устройства, прилагани във всичките му варианти и методи, с оглед изграждането на нови структури и рехабилитация на съществуващи сгради. Компанията, както и всички процеси, е сертифицирана по ISO9001. Стреми се постоянно да подобрява качеството на и рационализиране на гамата си продукти чрез научни изследвания, иновации и сътрудничество с дизайнери и строители по целия свят. През следващите години бяха разработени нови технологии, включително и разработки в областта на скални и земни анкери. Благодарение на своята гъвкавост и лекота на използване, това е система, която вече е широко използвана в цял свят.
За нас

Vietz

Повече от 40 години VIETZ доставя продукти и услуги за изграждане на тръбопроводни съоръжения по целия свят. В световен мащаб съществува никоя друга компания, която предлага такава значителна продуктова гама: доставка на оборудване и материали за строителни фирми за изграждане на газопроводи, водопроводи и нефтопроводи. Предлагат още технологии за заваряване, огъване машини, вакуумни тръби повдигачи, технологично откриване на тръби и още много други за този бранш. В допълнение, компанията VIETZ има установени дъщерни дружества, свързани с продажби, услуги и поддръжка по целия свят.
За нас

ISKELE

Компания е създадена през 1997 г. от İsmail ACAR и Kamil ACAR, за да запълни нуждите от индустриално развитие в сферата на скелета и кофражи. Целта на компанията е да предложи пълен набор от услуги - от планиране на проекта до производство и надзор след продажбата, като залага на икономично решение с най-висококачествени материали. Чрез непрекъснато усъвършенстване, ISKELE се стреми да се съобразява с времето за доставка без да прекъсва строителните дейности на клиентите си. Продуктите, които се произвеждат са както за под наем, така и за продажба.
За нас

Sava Trade

Sava Trade е един от водещите европейски производители на технически каучукови изделия повече от 40 години. Основният фокус на компанията е производството на гумени профили и транспортни ленти. Друг сегмент в бранша, който бележи ръст в продажбите, представлява производството на продукти за опазване на околната среда, използвани при спасителни операции. Дистрибуцията на продуктите се осъществява чрез дъщерни дружества и представители от цяла Европа – Германия, Австрия, Швейцария, Бенелюкс и Скандинавия.
За нас

American Augers/Trencor

През 1970 г. American Augers започват производство в малък гараж с единствената идея да произвеждат и продават безизкопно оборудване. Първият им продукт е въртелива пробивна машина, като дружеството разширява дейността си в посока “управляеми къртици” и свързаните с тях системи за кал и строителни течности. Компанията е създала най-широката гама от помпи за кал, миксери и почистващи системи в индустрията. Иновативните решения, които предлагат на своите клиенти, са резултат от дългогодишната им дейност. През последните 6 години, три различни продукта на компанията са част от класацията “Top 100” на списание “Construction Equipment”. По-добра стойност за клиента означава по-голяма мощност, по-висока производителност и по-голяма лекота на използване. Днес компанията прилага своя експертен опит в проектирането и производството на малки, иновативни машини за безизкопни работи.
За нас

Rockwheel

Rockwheel by Rokla е немска компания занимаваща се с проектиране, производство и доставка на минна и тунелна техника подходяща за различни приложения. Сред асортимента ще откриете хидравлични чукове, инструменти за рязане като режещи блокове и режещи глави, ротарни блокове, адаптерни плочи за всеки багер. Продуктите на Rockwheel са подходящи за прокопаване на траншени и изграждане на тръбопроводи, за контури и профили при ремонт на сгради. Имат висока режеща производителност и надеждност.
За нас

Euromach

Euromach е създадена през 1977 г., Ръководството смята, че дължи в голяма степен на клиентите си (50% от които са международни) своя 30-годишен опит в изграждането на проходими крачещи багери (повече от 2000 по целия свят), които са предназначени да работят не само в планинските райони , но също така и в блата и канали. Компанията e сертифициранa по ISO 9001 и си сътрудничи с основните производители на технологични компоненти свят за непрекъснато усъвършенстване и сигурност на машините. Euromach багери тип паяк са идеално пригодени да работят по много стръмни или груб високопроходими сайтове, където достъпът е строго ограничен.
За нас

IBG Hydro-Tech GmbH

IBG Hydro-Tech GmbH се намира в Büdingen (близо до Франкфурт / Майн) в Германия. Специализирани са в разработването и производството на висок клас дюзи за почистване ефективно и надеждно почистване на канализации. Също така произвеждаме фрезови системи и трошачки. В допълнение към продуктите за почистване на канализации предлагаме и продуктови решения в областта на роботиката и подплата: Hydroxycut фрезови роботи, фугиране и шпатула единици, системи за импрегниране, инверсия барабани, оборудване за UV втвърдяване и други.
Translate »