Хидроизолационни и защитни покрития за пътното строителство

Продуктите на Stirling Lloyd са с дълга история на успех и са одобрени и използвани от архитекти, инженери и строители по целия свят. Ние не само разработваме и произвеждаме нашите продукти – ние участваме в тяхното приложение и постоянната поддръжка.

Със Stirling Lloyd, можете да сте сигурни, че вашите структури ще съществуват дълго време. Научете повече за нашата гама от хидроизолационни, защитни и повърхностни продукти, всички те разработени, за да предоставят бързо, безопасно и ефективно приложение и най-добро представяне в класа.

BRIDGEMASTER

До 80% по-лек в сравнение с асфалтовия мастик, използвайте нашето хидроизплационно, устойчиво на износване и плъзгане решение Bridgemaster, за да увеличите товарите от трафика на вашата структура.

Bridgemaster предлага леко решение, 3 в 1, за пътни платна на мост и други области с трафик:

  • Хидроизолация
  • Устойчивост на износване и плъзгане

Опростеност и бързо поставяне върху бетон, стомана или алуминиеви субстрати, води до минимални нарушения и бързо възстановяване на експлоатацията. Bridgemaster се поставя с различни дебелини, в съответствие с различните натоварвания от движение на превозни средства или пешеходци, като по този начин се пести тегло.

DECSEAL

Нашата гама Decseal е пионер в използването на технология за студено поставяне за хидроизолация на паркинги за автомобили. Нашите технически разработки гарантират, че Decseal дава резултати всеки път.

Система 2 в 1:

  • Хидроизолация
  • Носещи трасета в широка гама от цветове

Удобно, безопасно, естетично и предоставящо дългосрочна защита на вашия паркинг, Decseal е първият избор, когато търсите решение, което е бързо за приложение, ефективно и дългосрочно.

ELIMINATOR

Ние успешно хидроизолираме мостови структури с Eliminator от 1974 г. Нанесено, буквално, на хиляди структури, надвишаващи 40 милиона m2 без отказ. Гамата от иновативни свързващи покрития гарантират, че повърхностните структури остават там където трябва да бъдат, на платното.

Eliminator е съвременна система за хидроизолация за мостови платна, с ненадминати резултати, които ще надживеят вашата структура и ще ви предоставят понижени разходи за поддръжка.

Как извършвате важна поддръжка, включително хидроизолация на платна на мостове, като едновременно с това минимализирате нарушението на трафика във вашия град? Отговорът е Eliminator!

HYTEC

Hytec свободно положена, гъвкава полипролиленова листна хидроизолационна мембрана, предлагаща изключителни свойства на физическо представяне. Връзките се осъществяват с топлинно наваряване.

Разработена специално за бърза, ограничена собственост на железопътните оператори, когато условията на дека и климат не са сигурни и на тухлени сводести мостове, където не съществува постоянно платно.

INTEGRITANK

Системата Integritank предоставя предимства, които я правят най-доброто хидроизолационно решение за строителни проекти, където не могат да се правят компромиси с качеството.

Използвано с различни сериозни строителни проекти, включващи структурни хидроизолации, покриви, тавани на мазета, подове на подиуми, както и приложения за гражданско строителство, като облицовка на тунели и резервоари.

За приложения в ограничени пространства, сме разработвали Integritank HF.

METASET

Избягвайте натрупванията на площадката, като използвате нашата гама от високопроизодителни бързо стягащи ремонтни разтвори за дефекти в бетон, камъни и някои асфалтови структури.
Metaset се стяга бързо, дори и при минусови температури, постигайки много високо ранни ниво на якост на натиск с отлична устойчивост на термични и механични шокове.
Всяка система комбинира смола с нисък вискозитет със инертни пълнители от специален клас. Изборът на това, коя система да бъде използвана ще зависи от здравината, дълбочината и типа на необходимия ремонт.

PERMARE

Permare представлява гама от здрави, устойчиви продукти за хидроизолация, разработени да удължат живота на комуналните активи, включително под-станции, водни резервоари, резервоари и инсталации за третиране на отпадни води. Всички продукти имат успех в много проекти по света.

SAFETRACK

Stirling Lloyd са разработили гама от високопроизводителни продукти за поддръжка на пътища, които предоставят изключителни качества на място, с дълъг експлоатационен живот. Те също така предоставят сериозни подобрения в безопасността на пътните работници.
Гамата Safetrack се състои от иновативни решения за поддръжката и подобрението на пътните характеристики по време на планирани ремонти или ситуации, изискващи бърза реакция. Независимо от какво се нуждаете, правилното решение винаги се предоставя от продукт на Safetrack.
Независимо дали вашите нужди са качествена повърхност с високо триене или запълването на пукнатини и открити фуги, дали това е устойчиво демаркиране на пътната повърхност, или предотвратяване на навлизането на вода, всички наши решения са високо устойчиви и надминават традиционните системи.

SAFETRACK CRACK INFILL

Safetrack Crack Infill – идеален за запълване и уплътнение на открити фуги, ръбове и пукнатини в асфалтови пътни повърхности. Разработен да спре разрушенията и да подобри експлоатационния живот на пътната повърхност.

SAFETRACK CT

Safetrack CT предоставя перфектната повърхност за колоездачни алеи, комбиниращ бързо и ефективно приложение, ясно демаркиране и необходимото ниво на устойчивост на плъзгане.

SAFETRACK INLAID ROAD REPAIR

Safetrack Inlaid Road Repair представлява уплътнителна система за поправяне на пукнатини, фуги и прорези в пътните повърхности. Тя е разработена специално с цел намаляване на необходимостта от затваряне на шосета и разходите за пренасочване на трафика. Safetrack Inlaid Road Repair е студена, прилагана чрез течност, бързо слагаща система за ремонт на асфалтени пътища. Тази система може да се използва в широк температурен диапазон, включително минусови температури.

SAFETRACK HW

Safetrack HW е повърхностно покритие с висока производителност и високо триене, което е подходящо за големи зони от шосета с усилен трафик до ремонти чрез кръпки, свързани с ремонта на пътищата. То се предлага в широка гама от цветове и SRV и е подходяща за използване при повечето субстрати, включително горещо галванизирани и каменен асфалтов мастик, битумна чакълеста настилка, бетон и стомана.

SAFETRACK LM

Изключително трудно износваща се и рентабилна, Safetrack LM е студено прилагана система за пътна маркировка, която предлага дългосрочна устойчивост и устойчивост на цвета. Системата съхне бързо, може да се поставя целогодишно и е по-дълготрайна в сравнение с термопластичните или нанасяните със спрей маркировки.

SAFETRACK MTI

Микро прокопаването е процес на създаване на нарез в земята на съществуващи архитектурни елементи за създаването на път или канал за монтажа и използването на фибро-оптични кабелни линии. Системата за микропрокопаване MTI на Stirling Lloyd позволява рентабилен, дълготраен процес на монтаж на кабели, който създава минимално неудобство на заобикалящата го общност и предоставя дълготрайни, естетически приятни крайни резултати и маркира съществуването на кабели по време на бъдеща работа по площадката, като по този начин се понижава вероятността от повреда.

SAFETRACK OVERBANDING

Safetrack Overbanding е студена, прилагана с течност, бързо втвърдяваща се покривна система, базирана на нашата съвременна технология със смола. Safetrack Overbanding е първият продукт в света, който отговаря на HAPAS изискванията за покривна система.

SAFETRACK SC

Safetrack SC е здрава, устойчива на плъзгане повърхностна система, доставяна в широка гама живи цветове, за да предостави силно видима повърхностно демаркиране. Идеално покритие за широка гама от приложения за паркинги, изолирани алеи за велосипедисти и пешеходни зони. Системата е постигнала “нулев индекс на ерозия”, предоставящ по-високо ниво на представяне за този тип приложения.

SENTINEL

Разработена чрез собствена технология за смола и иновативни техники, гамата Sentinel предоставя цялостно, рентабилно решение за комбинирана хидроизолация и схеми за подвижни фуги.

SENTINEL B

BD33/94 тип 1 покрита връзка за употреба под постоянна повърхност, Sentinel B включва в себе си собствена ПВЦ ивица, проектирана за различни диапазони на движение, свързана по разширителната пролука и се включва в хидроизолационната система Eliminator, като Sentinel B образува цялостен хидроизолационен детайл под асфалтовата повърхност.

SENTINEL EMR

BD33/94 тип 6 еластомерен в метални релси, Sentinel EMR е монтиран на повърхността на механична система. Разработен за ситуации за силно износване при нови проекти и проекти, свързани с ремонт и се предлага в широка гама от носещи уплътнения, които да се справят с променливото движение и различни ширини на пролуката.

SENTINEL LEJ

Разработен за луфтове на мостове, между съседни структури, Sentinel LEJ предоставя непромокаемо гъвкаво уплътнение в области, които не са изложени на директен товар от движението.

SENTINEL NJ

BD33/94 тип 4 Nosing Joint, проектирана за малки движения при ситуации с висок товар и високо износване, например мостове на магистрали, пешеходни мостове, паркинги и строителни приложения. Sentinel NJ се монтира на повърхността и се състои от централно, предварително оформено компресионно уплътнение, свързано между еластомерни ръбове

SENTINEL SABA

Sentinel SABA предоставя непрекъснато хидроизолационно решение за разширително луфтове при сложни строителни проекти. То се създава на място, за да образува гъвкава, високо еластична разширителна фуга.

Translate »