Техника за аварии Sava – RESCUE

Подемна възглавница за повдигане на тежки товари до 67т.

HIGH PRESSURE LIFTING BAG

Фирма SAVATECH произвежда подемни възглавници от 1972г. Работещите под високо налягане възглавници са подходящи за товари до 67т. Полезни са в случаи на товари, които се намират на трудно достъпни или тесни терени, в случай на авария или катастрофа.

Висококачествените материали, от които са произведени продуктите на SAVATECH позволяват работа при всякакви атмосферни условия, издръжливост при допир с груби материали от всякакъв характер.

Предпазна подложка

PROTECTIVE PAD

Предпазната подложка SAVA – Protective pad е подходяща за използване при повдигане на груби, остри или режещи предмети или обекти.

Огнеупорно одеяло

SAVA HEAT SHIELD BLANKET

Одеялото на SAVATECH е чудесен продукт, подходящ за огнеборци и за сферата на пожарната безопасност. Издържа на температура до 982°С

Възглавници за високо повдигане

HIGH-LIFT LIFTING BAGS

Обикновено се ползват по двойки. Подходящи за повдигане на леки и леко-товарни автомобили. Двата броя възглавници позволяват равномерно разпределяне на тежестта на повдигания обект и намалява шанса за деформации до минимум, дори и при по-меки структури.

Възглавници за повдигане на леки автомобили

SAVA LIGHT-DUTY VEHICLE LIFT BAG

Изключително широко приложение! Подходящи за работа при, сняг, кал или лед. Температурен диапазон за работа – от минус 40°С до + 82°С. Ниско тегло – 6кг; компактни размери – 575мм х 655мм.

MAXI-LIFT RECOVERY ВЪЗГЛАВНИЦИ

Макси възгавниците на SAVATECH са предназначени за повдигане на цистерни, ремаркета, самолети или други обемисти тела, които могат да бъдат относително лесно разрушени. Покритието на възглавниците е от специален мек материал, което намалява възможността за увреждане по време на работа до минимум.


Допълнителна литература и спецификации

Разгледайте подробен каталог на цялата серия Rescue продукти

Translate »