Вертикални сондажи Hunting

Инструменти за вертикално сондиране Hunting. Проучване и добив на нефт и газ – сондажни лостове, щанги за сондиране

Hunting предоставя продукти и услуги за проучването за нефт и газ. Дейностите по продажби и услуги са разположени в основните нефтени центрове по света и съставляват над осемдесет притежавани от компанията съоръжения и мрежа от повече от шестдесет лицензирани партньора. С това широко глобално присъствие, локациите за продажба, обслужване, производство и прокарване могат да отговорят на всички изисквания на клиента с пълна гама от приложения над и под извора.

Сондажни инструменти Hunting

Hunting проектира и разработва качествени сондажни инструменти за всички свързани с кладенеца приложения и е предпочитан доставчик на световните представители на нефтена и газова индустрия, като нашата продуктова гама покрива задвижване за сондиране, накрайници, стабилизатор, сондажни щанги и устройства за разширяване на отвори. С огромен набор от инструменти с високо качество, нашите продукти се използват в дейности на нефтени находища по целия свят. Hunting продължава да бъде начело в технологията на инструменти за сондиране, с дизайни, които подобряват представянето на възела в основата на отвора в най-тежките среди.

Сондажни щанги

Сондажи за нефт и газ HuntingПроизведени от немагнитен и AISI 4145 H-MOD 30-36RC материал с гладък, спираловиден и флекси профил.

Стабилизатори

Сондажи за нефт и газ Стабилизатори HuntingПроизведени от немагнитен и AISI 4145 H-MOD 30-36RC материал, String и Nearbit.

Сондажни щанги

Специално разработен за подобрение на пробиването на отвор на повърхността.

Накрайници

Накрайниците на Hunting са в диапазона от 4 3/4” до 9 1/2” външен диаметър и всички са с API връзки.

Задвижване за сондиране

Hunting е лидер при прогресивно-кавитационните, с положително изместване задвижвания за сондиране.

Омекотители на вибрации

Сондажи за нефт и газ вибрации HuntingОмекотителят на вибрации на Hunting е проектиран да абсорбира всяка форма на вибрация в сондажния лост.

Електроника Hunting

Независимо дали са PCBA възли, набори в кутия, напълно интегрирани системи или интегриран инструмент за низходящ сондаж за производство, нашият опит във високата надеждност, големия микс и критичните за мисията среди ръководи успеха на клиентите, които обслужваме. Ние предоставяме опита на голямата компания с личното отношение, предоставено от малката компания.

Съвременна производствена група

Сондажи за нефт и газ група HuntingНапълно интегрирани, разширени инструменти и оборудване за низходящ сондаж, които са произведени, сглобени и тествани в съответствие с изискванията на клиента.

Услуги за изпитания

Сондажи за нефт и газ Услуги HuntingВъзможности за проектиране, разработка и въвеждане на спецификации за изпитания на клиента.

Захранвания за низходящ сондаж

Сондажи за вода Захранвания HuntingОтдадени на постоянното проучване и развитие на производствените технологии и процеси, необходими за високотемпературната електроника.

Специализирано снабдяване Hunting

Сондажи за нефт и газ специализирано HuntingСпециализираното снабдяване предлага иновативни решения в дизайн за жироскопи, кормилен инструмент и MWD работещо оборудване, включващо регулируеми контактни централизатори и компоненти за всички системи. Също предлагаме и пълна линия пресечни елементи, тежести, гнезда за въжета, жила.

Ние поддържаме складова наличност на перфорирани и пръчковидни възвратими екрани за сондажни лостове, които се използва или в секционно сондиране, или в низходящ сондаж. Те са произведени от най-добрите материали (T-304 неръждаема стомана за перфорирани модели и H-900 топлинно обработена 1/4” дебелина 17-4 неръждаем прът за моделите с прът) и са налични с дължини от 10” до 48”, както и в невъзвратими размери.

Серия Subsea на Hunting

Subsea Technologies е открита през 1968 г. и е била позната, като National Coupling Company, е постигнала изключителна репутация за производството на висококачествени продукти за световната подводна индустрия и за предоставянето на най-високо ниво на обслужване на клиенти и услуги. Subsea Technologies се гордее със своята репутация като надежден доставчик на решения за морската индустрия и е готова и оборудвана да продължи да отговаря на предизвикателствата и стратегиите на световните пазари за нефт и газ.

Хидравлични куплунги

Сондажи за вода куплунги HuntingСветовен лидер в подводната нефтена и газова индустрия за технология, представяне и база за монтаж на хидравлични куплунги.

Специални клапани

Сондажи за вода клапани HuntingНовата линия клапани за обратно налягане и монтирани под плоча клапани на Hunting

Система за впръскване на химикали

Сондажи за вода впръскване HuntingИзмервателна система с положително изместване, разработена да понижи капиталовите разходи, да подобри надеждността и да повиши производствените възможности.

Серия Titan на Hunting

Добре дошли в Titan, лидер в бранша при производството на перфориращи системи, жични селективни запалителни системи, инструменти за запис за затворени отвори, ядрени детектори и свързани жични хардуер и аксесоари.

Жичен хардуер и аксесоари

Сондажи за вода аксесоари HuntingСпомагателен хардуер за жични, едножилни, спираловидни пренасяни по тръби приложения.

Инструменти за запис и перфорация

Сондажи за вода перфорация HuntingЯдрени, акустични и производствени записващи инструменти, включващи сензори за сцинтилация и спомагателни инструментални повърхностни панели, използвани при завършващи операции за дълбоки кладенци за нефт и газ.

Енергетика

Сондажи за вода Енергетика HuntingTitan притежава и експлоатира изключително модерна производствена база.

Жични селективни системи за запалване

Сондажи за вода запалване HuntingTitan предлага цялостно решение за всички ваши жични селективни перфораторни дейности с EBFire® и ControlFire® превключвателни системи.

Перфориращи пистолети, инструменти за настройка и хардуер

Сондажи за вода пистолети HuntingTitan предлага перфориращи пистолети, инструменти за настройка и свързан хардуер, които са съвместими с жични и TCP операции.

Оборудване за контрол на налягане

Сондажи за вода контрол HuntingЖични клапани, приставки за тест на налягане на място, гресьорки, контролни глави за впръскване на грес, кутии за пълнене и други компоненти и аксесоари.

TCP горящи върхове и хардуер

Сондажи за вода TCP HuntingTitan разработва иновативни TCP хардуерни решения, която са рентабилни и изключително надеждни.

Серия Безизкопни на Hunting

Hunting са световен лидер при предоставяне на иновативна безизкопна технология. Цялостната продуктова гама на безизкопна технология на Hunting включва HIWS1 HDD сондажен лост, HXT HDD сондажен лост, инструментални продукти и карти за конвертиране. Не става само с набучването на тръба. Това е животът до следващата ви работа. Ако системата се провали, проваляте се и вие. Поради тази причина Hunting разработват дизайна с едно парче с набиване и коване около философията за нула провали. От суровите материали до крайната обработка, всяко парче от сондажните лостове и инструменти на Hunting се изграждат спрямо по-стриктни стандарти отколкото всички други лостове в бранша.

Сондажен лост HIWS1

Сондажи за вода HIWS1 HuntingПремиум изработка на сърцевина от специална сплав с клас I-135.

Инструментариум

Сондажи за вода Инструментариум HuntingЦялостна линия от приставки, накрайници, стартерни прътове и бързи връзки, за да стане вашето превключване безпроблемно.

Сондажен лост HIWS1

Сондажи за вода HIWS1 HuntingПремиум изработка на сърцевина от специална сплав с клас I-135.

Карти за конвертиране

Сондажи за вода Карти HuntingКарти за конвертиране, за да можете да конвертирате своите HDD сондажни лостове и инструментални аксесоари.

Кожуси и тръби

Сондажи за вода OCTG HuntingHunting е в идеална позиция за да достави API и премиум резбовани кожуси и тръби.

Оборудване за намеса в кладенци на Hunting

Нашият отдел за намеса в кладенци покрива широка гама услуги за производство и доставка на оборудване за намеса при низходящ сондаж в работещи кладенци за запис на данни или други, свързани с кладенеца услуги. Естественият растеж на този отдели и придобиванията са позволили интегрирането на широка гама технологии за контрол на налягането, жични и едножилни инструменти, заедно с опита за намеса, в портфолиото на Hunting.

Оборудване за контрол на налягане

Сондажи за вода контрол HuntingЖични клапани, приставки за тест на налягане на място, гресьорки, контролни глави за впръскване на грес, кутии за пълнене и други компоненти и аксесоари.

Инструменти от гама Е

Сондажи за вода гама Е HuntingГнезда за въжета, шарнири и пресечни връзки за електрическа линия.

Едножилни инструменти

Сондажи за вода Едножилни HuntingШирока гама едножилни инструменти при низходящ сондаж, която включва гнезда за въжета, стъбла, буркани, инструменти за пускане и дърпане.

Механична инсталация

Сондажи за вода инсталация HuntingЦялостна гама за механична инсталация, която да допълни нашето оборудване за контрол на налягането.

Технология Thru-Tubing

Сондажи за вода Thru-Tubing HuntingСъвременни решения за широка гама намеси за преработка и спираловидни тръбни приложения, насочени към доставчици на услуги и оператори.

Well Testing

Сондажи за вода Testing HuntingС повече от 30 години опит, Well Testing произвежда висококачествено и персонализирано оборудване за тестване на кладенци.

Translate »