Генератори

Стационарни и мобилни, дизелови и бензинови генератори за ток

Когато избирате генератор трябва да се избира между две неща: мобилен генератор или стационарен генератор.

Нашите генератори ще предоставят необходимото аварийно и мобилно захранване там където е нужно. Всеки авариен генератор трябва да бъде съобразен с нуждите на клиента и с това за какво точно ще се използва той. Нашите специалисти могат да ви консултират за намиране на най-доброто решение за вас.

Може да се доверите на надеждността на нашите генератори. Добре е да имате аварийно захранване на което да разчитате или просто генератор който да може да занесете на мястото, на което ви е най-нужен той. Може да изберете малък генератор от 900 вата за лични нужди или професионален голям генератор от повече от 7500 вата. Ние можем да предоставим генератора от който имате нужда. Нашите генератори са надеждни, издръжливи и икономически изгодни.

Генератор за ток VIETZ

Компанията VIETZ е разработила различни генераторни устройства, персонализирани и в съответствие с предпочитанията на клиента, от привлекателните като цена некапсулирани версии, до супер звукопоемащи генераторни устройства за аварийно захранване с широк набор контролни устройства.

Капацитетът на генераторните устройства е в диапазона от 5 до 500 kVA. В съответствие с изискванията на клиента, можем да предложим различни двигатели с вътрешно горене. Нуждите на нашите клиенти ще бъдат взети предвид, от гледна точка на генератора, дали той да бъде от четков или безчетков тип.

Translate »