Трошачки и сита

Мобилна пресевна инсталация

Гамата от мобилни пресевни инсталации включва висококачествени пресевни системи гарантиращи изключително висока производителност и надеждност съобразени с нуждите на всеки клиент.

Моделите от малкият клас пресевни системи са предназначени за малки по размер фракции и пясък. Благодарение на богатата гама може да предложим модел пресевна инсталация отговаряща на нуждите на всяко производство. Всички машини са проектирани да могат да бъдат премествани, позиционират и управлявани изключително лесно и бързо.

Моделите от големият клас пресевни инсталации са идеални за големи обеми материали, дори и тези които съдържат лепкава консистенция, като гарантират еднороден изходящ материал и нужен при повечето задания. Тези пресевни системи са подходящи при обработката на материал за рециклиране, по големи материали и др.

Трошачки и сита за тежката индустрия

Мобилни трошачки

Гамата от мобилни трошачки които предлагаме включват почти всички размери челюстна трошачка и конусна трошачка отговарящи на специфичните нужди на всеки клиент.

Челюстни трошачки

Челюстните трошачки са най-подходящи при първично трошене, когато материала който ще се разтрошава варира от твърд и абразивен до миксиран материал предназначен за рециклиране.

Конусни трошачки

Гамата от конусни трошачки е най-подходяща за вторично и последващо разтрошаване на подавания материал. Конусните трошачки са оборудвани система осигуряваща висока производителност при отлична по форма фракция. Също така гамата от конусни трошачки е с изключително нисък разход на гориво гарантиращ ниска себестойност на произвеждания материал.

Пресевна инсталация

Гамата от пресевни инсталации включва пресевни инсталации с вода и пресевни инсталации без вода.

Translate »