Балони за изпитване и запушване на канализация SAVA

Балони за изпитване и запушване на канализация SAVA

Фирма SAVATECH е формирана през 2002г. като продължение на традицията за производство на индустриални продукти от гума и гуми за автомобили, която датира от 1920г.

SAVATECH произвежда различни типове индрустриални продукти от гума. Някой от програмите за производство са:

  • Продукти за околна среда;
  • Продукти за спасителна дейност;
  • Гумени профили;
  • Ковейр ленти;
  • Уплътнителни и тестови балони за канализация.

Балони за изпитване и запушване на канализация SAVA

Една от най-развитите категории е тази за уплътнителните и тестови балони за канализация. Балоните за запушване на канализация могат да се използват във всички видове тръби. Продуктовата гама обхваща балони за запушване на канализация с един размер и универсални балони за канализация които могат да обхващат няколко различни размера тръби. Балоните могат да се използват както за запушване на тръби, така и при тестове/проби на тръбопроводи . Според вида си балоните за запушване на тръби се разделят на стандартни и проточни (байпас).

Всички балони за уплътняване и изпитване на канализация са направени от синтетична гума която спомага за по-добро уплътняване и издръжливост. Тъй като балоните за изпитване на тръби не са съдържат метална обшивка, те осигуряват изключително лесен монтаж/демонтаж и много добро уплътняване. Уплътнителните и тестови балони за изпитване SAVA са най-доброто решение, когато бързо и качествено трябва да се затворят отводнителните канали или да се тестват за плътност.

Към всички балони за канализация може да бъдат монтиране аксесоари за измерване на налягане (манометри), клапани и др. Балоните за тръбопроводи се предлагат в почти всички размери от 40мм до 1800мм, като е възможно да бъдат произведени и по-големи размери при предварителна заявка.


Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Каталог 2016

Translate »