Системи за укрепване на изкопи и ВиК изкопи

Продажба и отдаване под наем на укрепителни системи SBH за ВиК и канализационни изкопи

От 1986 година фирмата SBH е Вашият партньор за системи за укрепване на ВиК и канализационни изкопи и траншеи с марката “Made in Germany”! В Хайнсберг, където е базирана фирмата, се раждат практически приложими решения: от ултралеки системи за укрепвания за ВиК изкопи, канализации и траншеи, изработени от алуминий и предназначени за разрешаването на по-малки укрепителни инсталации до системи за укрепване на ВиК изкопи и канализации с тройни релси за големи дълбочини. Производството на тези ВиК системи за укрепване в сърцето на Европа – Германия, гарантира на клиентите си незабавно и навременно снабдяване с всички продукти. Освен централното си предприятие в Хайнсберг, фирмата SBH има дистрибуторски представителства и бюра в Дубай, Москва, Куала Лумпур, Брайсбейн и в САЩ. Производството на системи за укрепване на изкопи, гарантиращи дългогодишно високо качество на продуктите SBH, се постига чрез внедряването на нови поточни линии за производство и автоматизиране на световно ниво. Предлаганите валцовани профили на SBH се изработват от фирмата на профилна машина, разработена лично от SBH. Оборудвана с най-модерната техника и технология, фирмата реагира бързо и надеждно на промените на пазара. Предпиятието на SBH е по-гъвкаво по отношение на: логистика, новости в техниката, цени и бързина на производство, в сравнение с други предприятия, предлагащи подобни продукти.

 

Свържете се с нас за цени за продажба и под наем

 

Видове укрепване за ВиК изкопи и укрепване за канализация

 

Леко укрепване за ВиК изкопи

Напълно устойчиви изкопи извън обсега на сгради или други строителни съоръжения и извън обсега на пътно движение. Системите за укрепване на ВиК изкопи и канализационни изкопи тип кофраж се поставят в почистен до основата си изкоп.

Боксово укрепване на канализационни изкопи

Предварително траншейният изкоп трябва да има дълбочина от max. 1.25m и дължина не по-дълга от дължината на използвания бокс. Размерите на предвидения изкоп зависят от вида на почвата и условията за безопасна работа.

Релсово укрепване за канализация

При релсовото укрепване на изкопи за канализация всеки отделен компонент се движи самостоятелно, паралелно на другите елементи от системата за укрепване.Така се създават сили на триене само между компонентите и земната маса.

Точково укрепване за ВиК и канализация

Системите SBH са най-доброто решение за крепежи на ВиК изкопи при стрителство на шахти с дълбочини до 12м. Укрепването се спуска постъпателно във ВиК изкопа до достигане на необходимата дълбочина.


 

Икономичност при работа
Клиентите на SBH се доверяват на фирмата с готовност и без съмнения по отношение на практически правилно приложимите комплексни решения. Постиженията на SBH се базират на дългогодишния опит в изработката на системи за укрепване на ВиК изкопи и траншеи. Към това трябва да се добави също и непрекъснатото развитие и усъвършенстване на укрепителните системи за ВиК изкопи и траншеи, вследствие нарастващите изисквания. Допустимите стойности на натоварване се изпитват на стендове многократно. Оптимизирането на конструкциите се извършва чрез използване на нови, добре подбрани качествени стомани. Системите за укрепване на ВиК изкопи SBH издържат на максимални натоварвания при ограничен разход на материали, с което се постига голяма ергономичност. Тестовете за качество, провеждани в предприятието, съответстват на изискванията и се сертифицират по стандарт ISO 9001, като ежегодно се контролират от TÜV – Службата за Технически Надзор. По този начин се гарантира, че евентуално възникващи дефекти се отстраняват преждевремено и на клиента се доставят само продукти с високо качество.

SBH в международното пространство
С процент на експорта от около 70% укрепителните системи на фирмата SBH могат да се видят навсякъде по света по строителни обекти! Фирмата от Хайнсберг работи с клиенти от общо 46 страни. Гъстата дистрибуторската мрежа на SBH в целия свят гарантира на клиентите винаги наличност на продуктите и превъзходно сервизно обслужване на място. Системите за укрепване на изкопи на фирмата SBH притежават необходимите сертификати за качество от оторизираните служби за издаване на сертификати. Германските Служби за издаване на сертификати са международно признати, което улеснява чуждестранните клиенти при вноса на укрепителните системите в техните страни.

SBH – Ваш партньор от самото начало
За много служебни институции, инженерни бюра и строителни предприятия, още от самото начало фирмата SBH е компетентният партньор за провеждане на разговори, когато става дума за планиране, разработване и приложение на предохранителни мерки за ниско строителство. Инженерният отдел на фирмата има дългогодишен опит в разработката на системите за укрепване на изкопи за ВиК и канализации. При спесифични проблеми можем да ви предложим индивидуални решения, използвайки най-подходящата техника и апаратура.

 

Дефиго ООД

Дефиго ООД предлага и отдава под наем системи за укрепване на изкопи, както и укрепване за ВиК изкопи и укрепване за канализация. Можете да се свържете с нас на посочените телефони за цени или повече информация.
ул Атанас Иширков N23, офис 1
София, София
1000
BG
Phone: +359 888 675 659
Fax: +359 2 4264520

Укрепване на изкопи 3.67/5 (73.33%) 3 вота