На своите клиенти Дефиго ООД предлага за продажба и отдаване под наем укрепителни системи за изкопи на немския производител SBH Tiefbautechnik GmbH на най-ниска цена.

В нашата секция “Видео SBH” сме подготвили за вас няколко кратки видео клипа, представящи нагледна информация за конструкцията, производството и приложението на укрепителните инсталации. Повече информация ще намерите на страниците ни по-долу:

 

ЛЕКО УКРЕПВАНЕ

 

макс. дълбочина на монтаж: 3,00m
макс. ширина на изкопа: 2,23m
мобилен багер: 9 – 13t

 

 

Напълно устойчиви изкопи извън обсега на сгради или други строителни съоръжения и извън обсега на пътно движение. Системите за укрепване на изкопи тип кофраж се поставят в почистен до основата си изкоп. При дълбочини на изкопите по-големи от височината на основните платна, трябва да се поставят надстройки, така че траншейното укрепване да се регулира като едно цяло. Основата и настройката се свързват с болтове. Така сглобеното траншейно укрепване се поставя в изкопа. Дължината на изкопа се ограничава до… виж още

БОКСОВО УКРЕПВАНЕ

 

макс. дълбочина на монтаж: 4,00m
макс. ширина на изкопа: 4,26m
мобилен и верижен багер:
основно боксово укрепване: 12 – 18t
допълнително боксово укрепване: 18 – 30t

 

Предварително траншейният изкоп трябва да има дълбочина от max. 1.25m и дължина не по-дълга от дължината на използвания бокс. Веригите се закачат на специално направени уши, боксът за укрепване на траншеи се поставя в изкопа, нивелира се и се притиска добре. Пространството между укрепителния бокс и почвата се запълва с инертен материал и се уплътнява. Колкото по-малки са ходовете при спускането на системата за боксово укрепване, толкова по-рационална… виж още.


 

РЕЛСОВО УКРЕПВАНЕ

 

макс. дълбочина на монтаж: 3,80m
макс. ширина на изкопа: 6,24m
мобилен и верижен багер: 18 – 30t

 

При релсовото укрепване на изкопи всеки отделен компонент се движи самостоятелно, паралелно на другите елементи от системата за укрепване. Така се създават сили на триене само между компонентите и земната маса, което помага за по-лесния им монтаж и демонтаж. Ширината на укрепване на изкопа остава константна като може да варира от 2 до 12м светло разстояние между платната, което осигурява достатъчно пространство за полагане на водопроводна и канализационна… виж още

ТОЧКОВО УКРЕПВАНЕ

 

макс. дълбочина на монтаж: 4,00m
макс. ширина на изкопа: 5,06m
мобилен и верижен багер: 18 – 30t

 

Укрепването се спуска постъпателно във ВиК изкопа до достигане на необходимата укрепителна дълбочина. Всички компоненти на системата за крепежи на точкови изкопи се движат независимо един спрямо друг и това ограничава силите на триене между отделните компоненти и почвата. Укрепването за точкови изкопи е подходящо при направа на кофражи за монолитни шахти, канализация, канализационни изкопи, като укрепителната система може да се използва като… виж още.


 

ХИДРАВЛИЧНО УКРЕПВАНЕ

Хидравличните рамки за лек режим на работа са изключително лесни за монтаж и демонтаж, и могат да бъдат използвани, практически, при всяка форма на изкопа. Нашите укрепителни системи са проектират за всеки изкоп и ние се стараем да елиминираме заваряването, рязането и отпадъците на площадката. Нашите системи предоставят гъвкава, рентабилна… виж още


 

Разгледай продуктов каталог (pdf)

 

 

За SBH укрепителни системи

logo-120x90От 1986 година фирмата SBH е Вашият партньор за системи за укрепване на ВиК изкопи и канализационни изкопи и траншеи с марката “Made in Germany”! В Хайнсберг, където е базирана фирмата, се раждат практически приложими решения на най-конкурентни цени: от ултралеки системи за укрепвания за ВиК изкопи, канализации и траншеи, изработени от алуминий и предназначени за разрешаването на по-малки укрепителни инсталации до системи за укрепване на ВиК изкопи и канализации с тройни релси за големи дълбочини. Производството на тези ВиК системи за укрепване в сърцето на Европа – Германия, гарантира на клиентите си незабавно и навременно снабдяване с всички продукти. Освен централното си предприятие в Хайнсберг, фирмата SBH има дистрибуторски представителства и бюра в Дубай, Москва, Куала Лумпур, Брайсбейн и в САЩ. Производството на системи за укрепване на изкопи, гарантиращи дългогодишно високо качество на продуктите SBH, се постига чрез внедряването на нови поточни линии за производство и автоматизиране на световно ниво. Предлаганите валцовани профили на SBH се изработват от фирмата на профилна машина, разработена лично от SBH. Оборудвана с най-модерната техника и технология, фирмата реагира бързо и надеждно на промените на пазара, осигурявайки високо качество и най-добра цена. Предпиятието на SBH е по-гъвкаво по отношение на: логистика, новости в техниката, цени и бързина на производство, в сравнение с други предприятия, предлагащи подобни продукти.

Икономичност при работа

Клиентите на SBH се доверяват на фирмата с готовност и без съмнения по отношение на практически правилно приложимите комплексни решения. Постиженията на SBH се базират на дългогодишния опит в изработката на системи за укрепване на ВиК изкопи и траншеи. Към това трябва да се добави също и непрекъснатото развитие и усъвършенстване на укрепителните системи за ВиК изкопи и траншеи, вследствие нарастващите изисквания. Допустимите стойности на натоварване се изпитват на стендове многократно. Оптимизирането на конструкциите се извършва чрез използване на нови, добре подбрани качествени стомани. Системите за укрепване на ВиК изкопи SBH издържат на максимални натоварвания при ограничен разход на материали, с което се постига голяма ергономичност. Тестовете за качество, провеждани в предприятието, съответстват на изискванията и се сертифицират по стандарт ISO 9001, като ежегодно се контролират от TÜV – Службата за Технически Надзор. По този начин се гарантира, че евентуално възникващи дефекти се отстраняват преждевремено и на клиента се доставят само продукти с високо качество.

SBH в международното пространство

С процент на експорта от около 70% укрепителните системи на фирмата SBH могат да се видят навсякъде по света по строителни обекти! Фирмата от Хайнсберг работи с клиенти от общо 46 страни. Гъстата дистрибуторската мрежа на SBH в целия свят гарантира на клиентите винаги наличност на продуктите и превъзходно сервизно обслужване на място, осигурени на най-добра цена. Системите за укрепване на изкопи на фирмата SBH притежават необходимите сертификати за качество от оторизираните служби за издаване на сертификати. Германските Служби за издаване на сертификати са международно признати, което улеснява чуждестранните клиенти при вноса на укрепителните системите в техните страни.

SBH – Ваш партньор от самото начало

За много служебни институции, инженерни бюра и строителни предприятия, още от самото начало фирмата SBH е компетентният партньор за провеждане на разговори, когато става дума за планиране, разработване и приложение на предохранителни мерки за ниско строителство. Инженерният отдел на фирмата има дългогодишен опит в разработката на системите за укрепване на изкопи за ВиК и канализации. При спесифични проблеми можем да ви предложим индивидуални решения, използвайки най-подходящата техника и апаратура.

 

За продажба и под наем

Видове системи за укрепване на изкопи
4.89 (97.89%) 38 вота