Оборудване за мостове от Tensa

 

Крикове за напрягане

Оборудване за мостове Tensa крикове за напряганеTensacciai произвежда 8 типа крикове от серия (моно група), в диапазон от 1 000 до 9 000 kN. “MT” криковете са проектирани и произведени от Tensacciai, вземайки предвид нуждите на напрягане: минимална загуба на струна (300 mm до 500 mm), вграден в крика хидравличен кръг, автоматична блокировка, лесни за демонтаж и контрол клинове, въртене на крика около собствената му ос, което улеснява поставянето на клин върху армировката. Високото качество на частите и материалите позволяват този крик да бъде използван при най-тежки работни условия.
Криковете от серията “МТХ”, като естествена еволюционна стъпка на криковете от серията “МТ” са проектирани и произведени за напрягане в изключително ограничени области, където габаритните размери на крика са фундаментален фактор.
Tensacciai произвежда 4 типа от крикове от серията “PT” (многосекторни крикове), които се различават от гледната точка на дърпаща част, тегло и размери. Всички са оборудвани с автоматична блокировка.

 

Оборудване за мостове Tensa машина за избутване на струна Машина за избутване на струна

Това оборудване (проектирано за вмъкване на струните за предварително напрягане в шлаухите, се състои от хидравлична помпа и блок, който избутва струната в шлауха. Двата блока могат да бъдат монтирани на отдалечено място.
Tensacciai също предлага и различни модели, които да отговорят на всички изисквания на строителната площадка.

 

Оборудване за мостове Tensa динамометърДинамометър

Динамометърът се състои от алуминиев корпус, цифров инструмент, който извършва много прецизни измервания на налягането (1 bar). Предлага се в “D” версия, комбиниран с хидравличен преобразовател, като калибрационен динамометър за “”РТ” крикове. Той се предлага и в “С” версия, като инструмент за пробно налягане, който да бъде комбиниран с “МТ” крик за калибриране на системата помпа-крик.

 

Оборудване за мостове Tensa вакуум помпаВакуум помпа

Tensacciai предлага вакумни помпи с мощност от 4 kW до 7.5 kW. Тази помпа се използва за инжектирането на циментов разтвор под вакум, гарантирайки перфектна работа бе попадането на въздух.

Оборудване за мостове Tensa Помпа циментов разтворПомпа за инжектиране на циментов разтвор

“XL” помпата се предлага в различни модели, които се различават според експлоатационните си характеристики. Помпата за инжектиране се състои от ексцентрична винтова помпа, смесител и турбо смесител. Всички машини са оборудване с контролен панел с бутони. Оборудването е монтирано на здрава рама на колела.

 

Оборудване за мостове Tensa Машина за край на свръзкаМашина за съединяване

Оборудването се състои от автоматична помпа XST/3” и работен блок (jack UST/3”), който отваря струната. Работата по край на свръзката е напълно автоматична, като се контролира от електронно устройство, което регулира времето и силата.

 

Оборудване за мостове Tensa Крик екструдиранеКрик за екструдиране

Оборудването се състои от преносим крик (XG2), захранван от хидравлична помпа. Този крик екструдира пасивните крепежни елементи (компресионни ръкохватки) в краищата на струните. Задвижването на крика ще зависи от типа на помпата, към която е свързан.

 

Оборудване за мостове Tensa Помпи за натоварванеПомпи за натоварване

Tensacciai предлага широка гама хидравлични помпи, различаващите по експлоатационни характеристики, размери и тегло. Криковете от “PT” серията изискват помпи за натоварване с мощност между 2,2 и 10 kW.
Криковете от “МT” серията изискват помпи за напрягане с мощност между 7,5 и 30 kW. Всички помпи на Tensacciai са оборудвани с автоматичен блокиращ кръг.


 

Направи запитване

 

Оборудване за мостове
5 (100%) 1 вота