Седнали в забележително просторната кабина на оператора на тези мощни и компактни тренчери, Вие ще оцените адекватно необезпокоявани работата пред, зад и до Вас, защото не можете да искате да пропуснете момента на зрелищните изпълнения на Ditch Witch компактни каналокопатели и виброплугове.

Дефиго ООД предлага за продажба разнообразна техника и каналокопатели под наем на конкурентна цена.

 

Каналокопател RT45

Идеалната машина за копаене изкоп с дълбочина до 1.5m е тренчер Ditch Witch RT45.

Каналокопател RT55

Мощен, компактен и невероятно гъвкав, каналокопателя Ditch Witch RT55 е проектиран да управлява широка гама от прикачно оборудване.

Kаналокопател RT80

Нашите инженери са вложили ноу-хау във всеки квадратен сантиметър от компактения тренчер RT80, така че можете да работотите и на места недостъпни за никоя друга машина.

Kаналокопател RT105

С 99 к.с. (73.8 кВт) тренчера Ditch Witch RT105 идва с избор на различни видове трансмисии.


 

Каналокопател RT120

Каналокопател Ditch Witch RT120 с задвижване на четирите колела е идеален за работа както в пресечен, така и на равен терен.

Каналокопател RT125

С уникалната си технологияDitch Witch RT125 със задвижване на четирите колела е идеален за работа както в пресечен, така и на равен терен.

Каналокопател RT120 Quad

С уникалната си технология за автономно задвижване на веригите, каналокопателя RT120 Quad е предназначен за работа в тежки условия.

Каналокопател RT125 Quad

Каналокопател на 4 вериги – RT125 Quad разполага с 4 независими здрави гумени вериги за максимум стабилност и сцепление.


Микро Kаналокопател МТ12

Ditch Witch MT12 микро-каналокопател предлага рентабилно решение за инсталиране на оптичен кабел, което помага на строителните предприемачи да намалят разхода в сравнение с традиционните методи за инсталиране.

Микро Каналокопател МТ16

Ditch Witch MT16 микро-каналокопател предлага рентабилно решение за инсталиране на оптичен кабел, което помага на строителните предприемачи да…


 

Свържете се с нас

 

 

WalkBehind-lit

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог 1

 

Kаналокопатели Ride-on
5 (100%) 1 вота