Компактният каналокопател е представен на света през 1949 г. от Ed Malzahn, основател на организацията Ditch Witch. С изключителната си мощност, здравa рамa, удобство на оператора, извънредна експлоатационна годност и дълъг списък на иновативни стандартни функции, днешните тренчери и виброплугове на компанията Ditch Witch не изневеряват на традицията.

 

Представяне на каналокопателни машини Ditch Witch

 

В секция “Видео Ditch Witch” ще намерите видео клипове, демонстриращи възможностите и начина на работа с каналокопателна техника и пътностроителни машини.

Дефиго ООД предлага продажба на техника и каналокопатели под наем на най-добра цена.

 

Каналокопатели и виброплугове
Walk behind

Ditch Witch серия “Walk Behind” тренчери и виброплугове предлагат голяма мощност в компактни размери и на конкурентна цена. Вижте всички каналокопатели и виброплугове „Walk behind”

Каналокопатели и виброплугове
Zahn

Революционните тренчери Ditch Witch серия „Zahn“ са проектирани така, че на предния край на машината се пикрепя каналокопач или вибрационни плугове…

Каналокопатели и виброплугове
Ride-on

Можете да разчитате на тренчери с марката Ditch Witch за дълги години надеждна експлоатация, осигурена на изключителна цена. Всички размери каналокопатели и виброплугове серия „Ride-on”

Каналокопатели и виброплугове
Track

Серия „Track“ на Ditch Witch са проектирани да се справят с най-трудните задачи в най-екстремни условия. Вижте всички размери тренчери и виброплугове серия „Track”.


 

Каналокопатели
Trencor

Trencor има повече от 40 годишен опит в производството на големи верижни тренчери. Тези произвеждани от Trencor са изцяло механични и многократно са доказали своята здравина и рентабилност.

Свържете се с нас

 

 

Прикачно оборудване за каналокопатели

Сменяемо прикачно оборудване за увеличаване на гъвкавостта и сферите на приложение на тренчери Ditch Witch.


 

Каналокопатели
5 (100%) 4 вота