Инструменти и консумативи за вертикално сондиране Colli Drill

Colli Drill е компания, която произвежда и продава подземни инструменти за сондиране. Тя е създадена през 1988 г. и сега е сред водещите световни производители на пръти и инструменти за водено и вертикално сондиране (кладенци за вода, изследване и извличане на подземни течности, гео-гностика) Благодарение на постоянните инвестиции в проучване и в тестването на нашите продуктивни технологии и най-съвременни материали, Colli Drill може да предложи на своите клиенти най-доброто оборудване и материали. Colli Drill е единственият дистрибутор в Италия на машините за сондиране на Astec Underground Group, на пробивни инструменти на Halco и компресори на Compair Holman.

Сондажни лостове

Сондажи за вода Colli DrillColli Drill произвежда широка гама от сондажни лостове за различни приложения, като вертикално сондиране, кладенци за вода и насочено сондиране. Нашето производство използва най-съвременна технология и това ни позволява да произвеждаме сондажни лостове от най-добрите материали. Ние започнахме да произвеждаме сондажни лостове към края на 1995 г, у до момента сме произвели над 220 000 лоста с диаметри между 38 мм (1,5 инча) и 220 мм (8,7 инча) и дължини до 12 метра (40 фута).
Най-съвременната производствена технология е съсредоточена в две различни производствени предприятия. В областта на насочените сондажни лостове, нашето предложение не само включва стандартните типове продукти, като стандартно фрикционно заварени (SFW) и ковани от цяло парче (FOP), а след 2001 г., ковани фрикционно наварени (FFW), което е най-високият връх от гледна точка на технологията и представянето на място.

Сондажни тръби фрикционно заварени

Сондажни тръби Colli DrillКованите, фрикционно заварени сондажни тръби (FFW) са най-доброто, когато става въпрос за насочено сондиране.
Специалната стомана, използвана за производството на този тип тръби подобрява изключително много механичните характеристики, с унитарен товар на скъсване надвишаващ 1 100 МРа. Сондажните тръби се произвеждат чрез фрикционно наваряване на две резбовани връзки за инструменти (мъжка и женска) към сегмент от лоста. Преди наваряване, краищата на лоста се коват – процедура по топлинна обработка, която подпомага заздравяването на заваръчната част. След това лостът се подлага на закаляване и темперираща топлинна обработка, за да се подобри още нейнатаСондажни тръби Colli Drill устойчивост и здравина. Преди да бъдат заварени към тръбата, връзките за инструменти се подлагат на термо-химическа обработка (нитро карбонизация), което позволява на резбованите повърхности да достигнат до степен на твърдост, по-голяма от 56 HRC. Тази производствена технология е въведена в Colli Drill през 2001 г. и най-добрата технология за производството на високо устойчиви сондажни тръби за насочено сондиране налична днес.

Сондажни тръби от цяло парче

Сондажни тръби Colli Drill цяло парчеКованите сондажни тръби от цяло парче се предлагат с един размер, съвместим с машини от типа Vermeer D24x40.
Те за изработени от високо устойчиви стоманени тръби, краищата на които, първо са подложени на коване, след това на термична обработка, за да се подобри тяхната устойчивост и здравина и накрая, краищата преминават през машинна обработка, за да се получат мъжки/женски резбовани връзки. Производството на ковани сондажни тръби от цяло парче допълва гамата продукти, предлагани от Colli Drill за насочено сондиране.

 

Направи запитване

 

Вертикални сондажи Colli Drill
3 (60%) 2 вота