Успешният бизнес се гради с успешни партньори. Нашите партньори са лидери в своя бранш и благодарение на стабилното ни сътрудничество, ние от “Дефиго” ООД вече повече от 5 години предоставяме качествени услуги на своите клиенти на конкурентни цени.

Имаме удоволствието да ви представим нашите партньори – познати в целия свят.

 

SBH-Tiefbautechnik GmbH logo

SBH-Tiefbautechnik GmbH

От 1986 година фирмата SBH е Вашият партньор за производство на качествена техника за укрепване на изкопи с марката “Made in Germany”! В Хайнсберг, където е базирана фирмата, се раждат практически приложими решения: от ултралеки системи за укрепване на изкопи, изработени от алуминий и предназначени за разрешаването на по-малки укрепителни задачи до системи за укрепване на изкопи с тройни релси за големи дълбочини. Производството на тези системи в сърцето на Европа – Германия, гарантира на клиентите си незабавно и навременно снабдяване с всички продукти. Освен централното си предприятие в Хайнсберг, фирмата SBH има дистрибуторски представителства и бюра в Дубай, Москва, Куала Лумпур, Брайсбейн и в САЩ.

 

Видео инструкции

 

HammerHead Trenchless Equipment logo

HammerHead Trenchless Equipment

През 1980 г., двама инженери, ентусиасти  планирали създаването на оборудване и инструменти, които, по безизкопен начин, да изграждат ВиК и комуникационни връзки. Първият продукт на компанията е три-инчов пробивен инструмент, построен в техния гараж, помогна да се промени начина, по който комуналните услуги са се изграждали.

Hammerhead е световен лидер в проектирането и производството на пробиващи инструменти, пневматични чукове и инструментална екипировка за хоризонтално пробиване. Продуктите на Hammerhead са признати в цялата индустрия като едни от най-надеждните и продуктивни инструменти за безизкопни дейности на пазара.

 

Видео инструкции

 

Ditch Witch logo

Ditch Witch

The Charles Machine Works, Inc., производител на Ditch Witch® подземни строителни съоръжения, е основана през 1949 г., когато Ed Malzahn разработва първият компактен каналокопател за широка употреба – иновация, която по същество дава началото на индустрията.

Компанията е лидер в проектирането, производството и дистрибуцията на висококачествени подземни строителни съоръжения. Ditch Witch разполага с богата гама продукти: каналокопатели, вибрационни плугове, обратна лопата, електронни локаторни системи, системи за хоризонтално сондиране, сондажна тръба, сондажни инструменти, аксесоари – вериги, зъби и венци, вакуумни изкопни системи, багер-транспортьори и минибагери.

 

Видео инструкции

 

Sava Trade logo

Sava Trade

Sava Trade е един от водещите европейски производители на технически каучукови изделия повече от 40 години. Основният фокус на компанията е производството на гумени профили и транспортни ленти. Друг сегмент в бранша, който бележи ръст в продажбите, представлява производството на продукти за опазване на околната среда, използвани при спасителни операции.

Дистрибуцията на продуктите се осъществява чрез дъщерни дружества и представители от цяла Европа – Германия, Австрия, Швейцария, Бенелюкс и Скандинавия.

 

American Augers/Trencor logo

American Augers/Trencor

През 1970 г. American Augers започват производство в малък гараж с единствената идея да произвеждат и продават безизкопно оборудване. Първият им продукт е въртелива пробивна машина, като дружеството разширява дейността си в посока “управляеми къртици” и свързаните с тях системи за кал и строителни течности. Компанията е създала  най-широката гама от помпи за кал, миксери и почистващи системи в индустрията. Иновативните решения, които предлагат на своите клиенти, са резултат от дългогодишната им дейност. През последните 6 години, три различни продукта на компанията са част от класацията “Top 100” на списание “Construction Equipment”. По-добра стойност за клиента означава по-голяма мощност, по-висока производителност и по-голяма лекота на използване.

Днес компанията прилага своя експертен опит в проектирането и производството на малки, иновативни машини за безизкопни работи.

 

rockwheel logoRockwheel

Rockwheel by Rokla е немска компания занимаваща се с проектиране, производство и доставка на минна и тунелна техника подходяща за различни приложения. Сред асортимента ще откриете хидравлични чукове, инструменти за рязане като режещи блокове и режещи глави, ротарни блокове, адаптерни плочи за всеки багер. Продуктите на Rockwheel са подходящи за прокопаване на траншени и изграждане на тръбопроводи, за контури и профили при ремонт на сгради. Имат висока режеща производителност и надеждност.

 

Euromach logoEuromach

Euromach е създадена през 1977 г., Ръководството смята, че дължи в голяма степен на клиентите си (50% от които са международни) своя 30-годишен опит в изграждането на проходими крачещи багери (повече от 2000 по целия свят), които са предназначени да работят не само в планинските райони , но също така и в блата и канали.

Компанията e сертифициранa по ISO 9001 и си сътрудничи с основните производители на технологични компоненти свят за непрекъснато усъвършенстване и сигурност на машините.

Euromach багери тип паяк са идеално пригодени да работят по много стръмни или груб високопроходими сайтове, където достъпът е строго ограничен.

 

tensa logoTensa

Дейността на Tensa датира от 1951 г., като основна дейност е проектирането, производството и монтажа на системи в цял свят за решаване на проблеми при инфраструктурното строителство, структурни мостови решения и пост-обтягащите системи, въжени системи за ​​железопътни линии, стоманени пръти, структурни лагери и дилатационни фуги, структурни лагери, компенсатори и противоземетръсни устройства, прилагани във всичките му варианти и методи, с оглед изграждането на нови структури и рехабилитация на съществуващи сгради.

Компанията, както и всички процеси, е сертифицирана по ISO9001. Стреми се постоянно да подобрява качеството на и рационализиране на гамата си продукти чрез научни изследвания, иновации и сътрудничество с дизайнери и строители по целия свят.

През следващите години бяха разработени нови технологии, включително и разработки в областта на скални и земни анкери. Благодарение на своята гъвкавост и лекота на използване, това е система, която вече е широко използвана в цял свят.

 

halfen logoHalfen

Със седалище на фирмата в Лангенфелд, Германия, HALFEN е една от водещите международни компании в следните области:
Анкерни системи, технология за подсилване, технология за ранкиране на сгради, технология за фиксиране на сгради, транспортни анкерни системи, системи за обтегач

Ние предлагаме на нашите клиенти повече от 20.000 продукти и предоставяне на технически решения за приложение в строителството и индустриални проекти. Архитекти и инженери се възползват от нашите продукти и нашата техническа софтуерна база в своите проекти в търговско и жилищно строителство, за гражданското строителство, изкопни проекти, за пътното строителство и всички видове инфраструктурни проекти. Клиентите в промишлеността се отнасят до HALFEN за технически решения в машиностроенето, производство на превозни средства, машини, инженеринг, химическата промишленост, а също и за много други видове индустриални проекти.

 

stirlinglloyd logoStirling Lloyd

Stirling Lloyd е компания с над 50 годишна история. Сред техните продукти можете да октриете пълна гама хидроизолационни системи, защитни покрития за пътища и мостове, системи за защита на конструкцията и покрития за намаляване на смущения, магистрали и пътища цикъл през нашите градове. Всички те са проектирани да осигурят бързо, безопасно и ефективно прилагане и най-доброто в този клас производителност.

 

ibg-hydro-tech-logoIBG Hydro-Tech GmbH

IBG Hydro-Tech GmbH се намира в Büdingen (близо до Франкфурт / Майн) в Германия. Специализирани са в разработването и производството на висок клас дюзи за почистване ефективно и надеждно почистване на канализации. Също така произвеждаме фрезови системи и трошачки. В допълнение към продуктите за почистване на канализации предлагаме и продуктови решения в областта на роботиката и подплата: Hydroxycut фрезови роботи, фугиране и шпатула единици, системи за импрегниране, инверсия барабани, оборудване за UV втвърдяване и други.

 

collidrill logoColli Drill

Colli Drill е компания, която произвежда и продава подземни инструменти за сондиране. Създадена е през 1988 г. и в момента е сред водещите производители в света на пръти и инструменти за обиколно и вертикално сондиране (водни кладенци, проучване и добив на подземни течности, geognostics). Благодарение на продължаващите инвестиции в научни изследвания и в изпробването на нови производствени технологии и авангардни материали, Colli Drill може да предложи на своите клиенти топ ниво на оборудване и материали.

 

hunting logoHunting PLC

Hunting PLC е основана през 1874 г. Тя е международен доставчик на енергийни услуги, който произвежда и разпространява продукти за добив на нефт и газ за водещите световни компании.

 

vietz logoVietz

Повече от 40 години VIETZ доставя продукти и услуги за изграждане на тръбопроводни съоръжения по целия свят. В световен мащаб съществува никоя друга компания, която предлага такава значителна продуктова гама: доставка на оборудване и материали за строителни фирми за изграждане на газопроводи, водопроводи и нефтопроводи. Предлагат още технологии за заваряване, огъване машини, вакуумни тръби повдигачи, технологично откриване на тръби и още много други за този бранш.

В допълнение, компанията VIETZ има установени дъщерни дружества, свързани с продажби, услуги и поддръжка по целия свят.

 

logo-elmiЕлми ООД

Фирмата извършва изграждане, ремонт и контрол на електрически уредби и мрежи, изграждане на ветроенергийни и и соларни паркове, инфраструктурно строителство и благоустрояване, търговия с широка гама електроматериали. Натрупаните през годините знания и опит, наличието на богат автопарк и механизация, както и отличните отзиви от нашите клиенти, допринесоха за налагането на фирмата като търсен партньор .

 


Рентекс ЕООД
rentex logo

Рентекс ЕООД е водеща фирма за продажба и внос на тежка строителна техника както на пазара в България, така и на територията на цяла Европа. Рентекс ЕООД е създадена през 2008 г. в гр. София и притежава собствена складова база с налична техника. Изминалите години на коректна работа с нашите клиенти, партньори и доставчици ни позиционират като лидер на пазара в продажбите на употребявана тежка строителна техника.

LOGO_orange-50

Укрепване на изкопи

Oторизиран дистрибутор на немската компания SBH. Системите на SBH се дистрибутират в целия сват и разполагат с необходимите сертификати за качество в съответсвие с всички изисквания на пазара.

.

 

logo-160h

HDD Trenchers

HDD Trenchers е оторизиран дистрибутор на американските компании Ditch Witch и HammerHead Trenchless. Предлагат разнообразен асортимент от качествена каналокопателна техника, строителни машин, безизкопни технологии за хоризонтално сондиране.

Партньори на Дефиго ООД
4 (80%) 3 вота