Устройство за центриране – Скоби за центриране в различни дизайни подходящи за всички процеси по заваряване

 

устройство за центриране скоби

За да заварявате тръби на място, те трябва да бъдат центрирани. За тази цел съществуват различни центриращи устройства:

  • Външни скоби за центриране, механични и хидравлични
  • Вътрешни скоби за центриране, хидравлични и пневматични

устройство за центриране скоба устройство за центриране скоба устройство за центриране скоба устройство за центриране скоба

 

VIETZ произвежда всички варианти центриращи скоби, специално за вас.

Хидравличните вътрешни устройства за центриране от VIETZ са изработени по същия принцип, като пневматичните. Те могат да се задействат с хидравлична ръчна помпа, както и с електро-хидравлично захранване. Ние произвеждаме хидравлични устройства за вътрешно центриране с размер на тръбата до 24″.

Пневматичните вътрешни устройства за центриране могат да се използват при всеки терен.
Задвижването със сгъстен въздух гарантира, че центриращото устройство се движи в тръбата. Допълнително монтираните спирачки не позволяват неконтролираното движение през тръбата, поради собственото тегло на уреда. Друга характеристика на дизайна на пневматичното вътрешно устройство за центриране е медния гръб за MAG орбиталния заваръчен процес.

За големи тръби, с диаметър от Ø 2 000 mm нагоре, сме разработили специален дизайн, за да можем да центрираме и тези тръби. Два или четири хидравлични цилиндъра, които се управляват индивидуално, чрез електро-хидравлично захранване, гарантират, че разминаването на ръбовете се отстранява отвътре.

 

Направи запитване

Устройство за центриране
5 (100%) 1 вота