Управляеми къртици за безизкопнo полагане на тръби – серия All Terrain

All terrain directional drills

 

 

До преди технологията ALL TERRAIN да бъде разработена от инженерите Ditch Witch, да се натъкнеш на скалиста почва означава едно нещо: намери друго място, където да сондираш. Но системата All Terrain и по-точно специалната разработка „Щанга в щангата“ , в комбинация с мощната хидравлика на машината, скалата е просто още един вид почва. Въпреки че управляемите къртици от серията All Terrain пробиват безотказно в скала , това не е единственото нещо, което те могат да направят. Тя се нарича All Terrain не напразно. Високия въртящ момент при пробиване и широк диапазон на скорости ги правят най-ефективни при управляемите къртици за хоризонтално сондиране от серията и най-добри в своя клас за най-широк обхват от почвени условия, така че лесно да сондира какъвто и да е вида на почвата.

 

 

JT30 All Terrain

Благодарение на иновации като система с двойни пробивни тръби и стабилна хидравлична система за закотвяне, разполагащата със 148hp 30 All Terrain може да води, сондира и издърпва на разстояние до 300 метра.

JT60 All Terrain

Новият Системата за хоризонтално сондиране 60 All Terrain HDD може да направлява, сондира и издърпва в какъвто и да е вид почва, дори и твърда скала на разстояние над 300 метра

JT100AT All Terrain

С 268 к.с. (200 кВт) двигател и 445 кN сила на натиск JT100 е сред най-мощните и ефективни сонди в бранша… дори и в солидна скала.

All terrain air hammer

Със системата Air Hammer, Ditch Witch All Terrain може да проникне в най-твърдите скали.


 

Как оценявате тази страница?