Статична подмяна на тръба в тръба HB175

 

statichna podmqna_hb175

HYDROBURST HB175

С най-високата сила на изтегляне в своя клас, статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB175 разполага с грубата сила и гъвкавостта да подмени от 8″ (200 mm) дo 24″ (600 mm) водни, канализационни и газопроводни магистрали с лекота. С улесняващи оператора приложения и бордово съхранение на щангите, HB175 предполага лесна работа с един оператор.

Хидравлични стабилизатори

Седем хидравлични крика за управление на наклона, както и задни и странични, ориентират машината спрямо оста на съществуващото съоръжение. Корекции могат да се извършват в процеса на подмяна на тръби при промяна в условията, без процесът да се прекъсва.

Доказани щанги

Резбовото съединение тип API понася натоварванията, срещани при преминаване през завои, замърсени, или срутени тръби, в сравнение със свободни съединения, които могат да поддадат.

Асистиране с въртящ момент

HammerHead предлага единствената машина за подмяна на тръби, която съчетава сила с въртящ момент при полагане на щангите което Ви позволява да си проправите път през срутени и замърсени тръби.

Челюсти за захващане на щанги

Стандартно оборудване за статичните системи за подмяна на тръби на HammerHead, челюсти за захващане на щанги осигурява постоянно напрежение в щангите, което премахва приплъзването и увеличава производителността.

Автоматично въртене на щангите

Допълнителното устройство завива и развива щанги с 800 ft-lb (1085 Nm) въртящ момент и увеличава производителността.

Аксесоари

HammerHead предлага широк набор от инструменти за различни проекти за подмяна на тръби. Налични са и режещи ножове за нечупливи материали като ковък чугун и стомана.

 

 

statichna podmqna_hb175_thumb

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог

 

 

HB175
5 (100%) 1 вота