Статична подмяна на тръба в тръба HB125

 

statichna podmqna_hb125

HYDROBURST HB125

Статичната система за подмяна на тръба в тръба HammerHead® HB125 предлага една машина, която е достатъчно гъвкава, за да подмени широка гама водни, канализационни и газопроводи с диаметър от 6″ (150 mm) дo 20″ (500 mm). Създадена за производителност, HB125 осигурява 125 тона сила на изтегляне, повече от свойте преки конкуренти.

Висока производителност

Лекотата на употреба от един оператор, бордовата кутия за щанги19 секунди време за изтегляне на щанга позволяват на HB125 да изпълни задача с дължина 400′ (123 m) включително полагане и изтегляне само за 3 часа.

Хидравлични стабилизатори

Пет хидравлични и нивелиращи крика настройват машината на желания ъгъл и осигуряват съосност със съществуващото съоръжение. Корекции може да се извършват по време на подмяната при промяна на условията без да се прекъсва процеса.

Доказани щанги

HammerHead използва термообработена щанга, която е най-леката в своя клас. Съединението тип API понася натоварванията, срещани при преминаване през завои и срутени тръби, в сравнение с решения със свободна връзка, които могат да поддадат.

Използване на въртящия момент

HammerHead предлага единствената машина за подмяна на тръби, която съчетава набиваща сила и въртящ момент при полагане на щангите, което Ви позволява да проправите път през срутени тръбопроводи.

Челюсти за захващане на щанги

Стандартно оборудване за статичните системи за подмяна на тръби HammerHead, устройството за заключване на щангите осигурява постоянно напрежение върху щангите, елиминирайки приплъзването и увеличавайки производителността.

Автоматично въртене на щангите

Бързо завива и развива щанги с 800 ft-lb (1085 Nm) въртящ момент и по този начин увеличава производителността.

Аксесоари

HammerHead предлага широк набор от инструменти за различни проекти. Налични са и режещи ножове за нечупливи материали като ковък чугун и стомана.

 

 

statichna podmqna_hb125_thumb

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог

 

Как оценявате тази страница?