Статична подмяна на тръба в тръба HB100

 

statichna podmqna_hb100

HYDROBURST HB100

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB100 предлага 100 тона тяга на изтегляне — 25 % повече мощност в по-малък пакет — най-много в своя клас. HB100 има силата да подмени водни, канализационни и газови тръбопроводи с диаметър до 16″ (400 mm), а е достатъчно компактна, за да се справи и с тръби с диаметър 3″ (75 mm).

Лесна работа

Всички функции се управляват с два лоста — безпрецедентно в едротонажните статични системи за подмяна на тръби.

Висока производителност

Лекотата на работа от един оператор и място за 50 метра щанги позволяват на HB100 да изпълни проект с дължина 400′ (123 m), включително и изтеглянето, за по-малко от 2 часа.

Хидравлични стабилизатори

Допълнителните хидравлични крикове за нивелиране позволяват постигане на съосност със съществуващата тръба. Корекциите могат да се извършват и по време на пробиване при промяна в условията, без да се прекъсва процеса.

Доказана конструкция на щангите

HammerHead използва термообработени щанги, които тежат само 12 kg. Съединенията тип API се справят с натоварванията при избутване в завои и срутени тръби, в сравнение с щанги със свободни съединения, които могат да поддадат и да се разкачат.

Челюсти за захващане на щанги

Стандартно за статичните системи за подмяна HammerHead челюстите за захващане на щанги прилагат постоянен товар върху щангите, увеличавайки производителността.

Автоматично въртене на щангите

Допълнителното приспособление за завъртане на щанги може да завива и развива резбови съединения с 339 Nm въртящ момент и по този начин увеличава производителността.

Аксесоари

HammerHead предлага широк набор от инструменти за различни проекти за подмяна на тръби. Налични са и режещи ножове за нечупливи материали като ковък чугун и стомана.

 

 

statichna podmqna_hb100_thumb
Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог

 

HB100
5 (100%) 1 вота