Безизкопни технологии за статична подмяна на тръба в тръба

 

Статична подмяна HB100

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB100 предлага 100 тона тяга на изтегляне — 25 % повече мощност в по-малък пакет — най-много в своя клас.

Статична подмяна HB125

Статичната система за подмяна на тръба в тръба HammerHead® HB125 предлага една машина, която е достатъчно гъвкава, за да подмени широка гама водни, канализационни и газопроводи с диаметър от 6″ (150 mm) дo 20″ (500 mm).

Статична подмяна HB175

С най-високата сила на изтегляне в своя клас, статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB175 разполага с грубата сила и гъвкавостта да подмени от 8″ (200 mm) дo 24″ (600 mm) водни, канализационни и газопроводни магистрали с лекота.


Статична подмяна HB3038

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB3038 е създадена специално за подмяна на водопроводи и газопроводи с размери от 2″ дo 6″ (50 mm дo 150 mm).

Статична подмяна HB5058

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB5058 е създадена специално за подмяна на водопроводи и газопроводи с размери от 4″ дo 10″ (102 mm дo 250 mm).


 

Строители и общински служби по цял свят използват оборудването за статична подмяна на тръби на HammerHead® като ефективен метод за подмяна на съществуващи водни, газови и канализационни тръби. При подмяна се запазва пътят на съществуващата инфраструктура, което намалява риска от засягане на друга инфраструктура и намалява до 85 % изкопните работи в сравнение с открити методи. HammerHead води технологията с доказани технологии и възможности, които увеличават производителността.

Широка продуктова линия

Hammerhead Bursting предлага повече от 15 статични, пневматични и хидравлични модела машини за безизкопна подмяна на тръба в тръба, способни да положат безизкопно тръба от диаметър 50mm до 762mm и по-големи. Без значение на ситуацията, ние предлагаме система за безизкопна подмяна на тръба в тръба която да задоволи вашите нужди и да надхвърли вашите очаквания.

Конструкция на щангите

Термообработените щанги са най-леките и най-изгодни в бранша.

Инструменти

HammerHead предлага широка гама инструменти за Вашите нужди, а нашият инженерен екип може да проектира специализирани инструменти.

Висока производителност

Просто управление и позиционирана кутия за щанги позволяват работа с един оператор.

Хидравлични стабилизатори

HammerHead предлага хидравлични стабилизатори за системите за статична подмяна по-големи от 100 тона, с цел поддържане на постоянен наклон по време на подмяната.

Доказани щанги

Нашите съединения тип API няма да поддадат в задръстени или срутени тръби, за разлика от конкурентни решения с хлабави резби които могат да се разкачат.

Аксесоари

HammerHead предлага широка линия инструменти за различни проекти. Предлагат се ножове за рязане на тръби от нетрошливи материали като стомана и ковък чугун. HammerHead може да изработва инструменти и по поръчка, за да отговори на Вашите нужди.

Хора, обслужване и поддръжка

От десетилетия HammerHead води индустрията в предлагане на иновативни безизкопни решения. Няма два еднакви проекта, така че нашият отдаден екип от експерти в областта създава поръчкови решения според Вашите нужди. А с глобална мрежа дилъри, ние сме на Ваше разположение след покупката — било то на обект, в офиса Ви, или по телефона — можете да разчитате на Hammerhead да бъде Ваш надежден партньор.

 

Статична подмяна на тръба в тръба
5 (100%) 2 вота