Безизкопни технологии за подмяна на тръба в тръба

Дефиго предлага безизкопни технологии за подмяна на тръба в тръба на най-добри цени.

Статична подмяна на тръба

Строители и общински служби по цял свят използват оборудването за статична подмяна на тръби на HammerHead® като ефективен метод за подмяна на съществуващи водни, газови и канализационни тръби.

Пневматична подмяна на тръба

Системите за подмяна тръба в тръба на HammerHead® се използват по цял свят като ефективен метод за подмяна на поддаващи, остаряващи и недостатъчно големи канализационни, водопроводни и газови мрежи.

Подмяна на сградни отклонения

За да отговорят на увеличаващата се нужда от сградни канализационни отклонения, водопроводчиците се обръщат към безизкопните технологии.


Общините и фирмите за хоризонтално сондиране признават метода за подмяна на тръба в тръба като ефективен и ефикасен метод за подмяна на остаряла и маломерна канализация, водопровод или газ. Всички те се обръщат към Hammerhead Bursting, номер 1 доставчик на машини за безизкопна подмяна на стари тръбопроводи чрез метода тръба в тръба.

Hammerhead Bursting е водещата компания в индустрията с иновативни и надеждни машини за безизкопна подмяна на тръба в тръба. Но не спираме до тук. Ние също така предоставяме несравнимо обслужване, поддръжка и ниска цена, за да сме сигурни, че вашият безизкопен проект за подмяна на тръба в тръба е успешен. От безплатните консултации през обучението на обекта до денонощното обслужване, Hammerhead Bursting е вашият верен партньор за подмяна на тръба в тръба.

Обширна продуктова линия

Hammerhead Bursting предлага повече от 15 статични, пневматични и хидравлични модела машини за безизкопна подмяна на тръба в тръба, способни да положат безизкопно тръба от диаметър 50mm до 762mm и по-големи. Без значение на ситуацията, ние предлагаме система за безизкопна подмяна на тръба в тръба която да задоволи вашите нужди и да надхвърли вашите очаквания.

Висока продуктивност

Mашини за безизкопна подмяна на тръба в тръба Hammerhead Bursting са предназначени да осигуряват високо ниво на производителност, за да може да завършите безизкопните си проектите в срок и в рамките на бюджета.

Надеждност

Hammerhead Bursting машини за подмяна на тръба в тръба са проектирани да се справят с най-трудните безизкопни подмени на тръбопроводи, като показват изключително изпълнение, с функции, които няма да намерите на конкурентни модели.

Екологично чисти

Подмяната на тръбопроводи чрез машини за безизкопна подмяна на тръба в тръба Hammerhead Bursting намалява количествата на изкопите и свързаното с тях нарушаване на повърхностите, което води до екологичност на проекта и висок социален ефект.

Аксесоари

Hammerhead Bursting предлага широка гама инструменти за различните видове проекти за безизкопна подмяна на тръба в тръба. Нашият екип може да предложи инструменти по поръчка наконкурентна цена, съответстващи на вашите нужди.

Хора, услуги и поддръжка

В продължение на десетилетия Hammerhead е водеща фирма в областта на иновационните решения за безизкопно полагане и хоризонтално сондиране. Няма еднакви проекти, така че нашият специален екип от експерти създава персонализирани решения за вашите нужди. С нашата мрежа от търговци ние сме тук, за да ви подкрепим след като закупите наш продукт. Независимо дали е на работното място, по телефона или в офиса, може да разчитате на нас като на свой надежден партньор.

 

bursting1

 

 

podmqna na tryba v tryba_thumb

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог

 

Свържете се с нас

 

За подмяна на тръба в тръба
5 (100%) 1 вота