Пневматични чукове за набиване на обсадни тръби

 

Ramming_LandingPage

Пневматичните машини за набиване на тръби на HammerHead водят индустрията със своята надеждност и лесна поддръжка. Нашите машини са създадени да се справят с най-тежките проекти с лекота, с възможности, които няма да намерите на конкурентни модели. Предлагаме 10 модела с размери от 4″ дo 34″ (102 mm дo 860 mm), способни да положат тръби с диаметър от 4″ дo 144″ (102 mm дo 3657 mm).

Въздушно управление

Всички набиващи машини на HammerHead с размер над 7″ (180 mm) имат патентована и надеждна система за обръщане на посоката true air без вътрешен механизъм. Функцията за обръщане се управлява от повърхността, улеснявайки отделянето на машината от захватните челюсти.

Гъвкавост

Всички пневматични чукове за набиване на обсадни тръби Hammerhead Pipe Ramming, могат лесно да бъдат адаптирани за различни приложения – Набиване на обсадни тръби, подмяна на тръба в тръба (pipe bursting), помощно средство при хоризонтално сондиране(HDD Assist) и вертикално набиване на пилоти. Всички тези приложения Ви гарантират гъвкавост и голям обхват на проекти които може да изпълните.

Блокаж на задния ход

Патентованият блокаж на задния ход е визитната картичка на пробивните машини HammerHead. Осигурява до 200% по-голяма сила на захвата от конкурентните модели и е най-сигурното съединение на пазара.

Износващи пръстени на ударника

Монолитният ударник съдържа набор от износващи пръстени, които елиминират контакта метал в метал, което осигурява запазване на работните показатели във времето.

Захватни челюсти

Набиващите машини HammerHead се поставят в захватни челюсти (цанги), с което се намалява времето за подготовка и довършителни операции. Челюстите осигуряват цели 6″ (152 mm) припокриване с тръбата, с което се постига сигурен захват на носа на машината към тръбата, което елиминира нуждата от опора, което спестява време.

Повдигачи за челюсти

За по-големи челюсти Hammerhead предлага повдигачи за удобно придвижване, натоварване и разтоварване на челюсти.

Аксесоари

HammerHead предлага широк набор от аксесоари за набиване на тръби, като системи за смазване, уплътнения, балансирани повдигачи на челюсти. Всичко с цел улесняване на следващата Ви задача.

 

images_stories_123pr

 

 

Статична подмяна на тръба в тръба HB100

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталогПолезно

 

 

За набиване на тръби
5 (100%) 1 вота