Стандартни машини с цяло тяло

 

standartni-mashini-cqlo-tqlo

Стандартните къртици HammerHead® са идеални за нормални и меки почви. Възможността за подмяна на главата води до по-дълъг живот на тялото. Стандартните къртици се предлагат във варианти от 2” (50 mm) дo 8” (200 mm).

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

Защитете инвестицията си с двугодишната ограничена гаранция за къртици HammerHead, в сравнение със само 90-дневната гаранция, предлагана от най-близкия конкурент.

Блокаж на задния ход

Не се задоволявайте с имитации. Оригиналната и изпитана конструкция позволява бърза и лесна полева поддръжка, което е визитната картичка на цялата линия къртици HammerHead. Осигурява 200% по-голяма сила на захвата и е най-сигурното и доказано съединение.

Износващи пръстени на ударника

Износващите пръстени премахват контакта метал в метал, с което се намалява износването и се запазват работните показатели във времето. Изработени от специален композит, тези пръстени имат много нисък коефициент на триене и имат по-голяма абразивна устойчивост в сравнение с пръстени от Teflon® , използвани в конкурентни модели.

Патентована опашка, предпазваща от замърсявания

Създадена за ад предотврати попадането на замърсявания в тялото на инструмента, увеличавайки цялостната производителност и живот на машината.

По-тежък ударник

HammerHead използва значително по-тежък ударник от конкурентни модели, който осигурява по-голяма ударна сила и производителност.

Патентовано обръщане на посоката Power Port®

Тази патентована възможност за обръщане на посоката с четвърт оборот на захранващия маркуч заключва пневматично машината в преден или заден ход, което предотвратява случайна смяна на посоката в отвора. Маркучът на клапана е гъвкав, което предотвратява щети по машината в случай на срутване на отвора.

Вариант за винтово обръщане на посоката

Този вариант предлага гъвкаво управление на машината и има неутрално положение за лесно откриване.

 

пневматични къртици Catamount

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог

Цяло тяло
5 (100%) 1 вота