Електронни насочващи системи

 

Електронна насочваща система 8500

Новата насочваща система Subsite 8500 състояща се от проследяващо устройство 8500T, дисплей 8500D и предавателно устройство от серия 850, е съвременна и високоточностнаелектронна насочваща система, която е изненадващо лесна за употреба. Нейният интуитивен интеррфейс има лесни за разбиране изображения, без загадъчни символи, които да изискват допълнително обучение. Докато ви води през процеса на проследяване, инструктирайки ви как да настроите предавателното устройство, ще откриете, че насочващата система 8500 няма аналог на пазара.

locator-system-8500Основни параметри:

  • Режими на работа: 1.75/11.2 kHz
  • Завъртане: 60 позиции
  • Стъпка: 0.1% или 1% инкременти
  • Дълбочина: 9.1 до 18.3 метра
  • Батерия на приемника: 20 часа приблизително
  • Батерия на предавателя: 10/20 часа приблизително.

 

Електронна насочваща система TK RECON™TK-Recon

Насочващата система Subsite® TK RECON се отличава с доказана производителност с два метода за локализиране (walkover и Drill-To ™), което улеснява опитни и начинаещи оператори. Допълнително, само TK RECON ви позволява да направите настройки с помощта на GPS. С водеща в индустрията дълбочина до 33 метра и нови функции, включително подобрена радиопрограма с повишена защита за смущения и по-бърз трансфер на информация, можете да бъдете по-продуктивни и ефективни на всяка работна площадка.

 

Предаватели за електронна насочваща система

Предавателите на Ditch Witch са толкова здрави, колкото и надеждни при осигуряване на данни за пътя на сондажа. Гумени накрайници, подсигурени контакти за батериите и двойни пружини в слотовете за батериите осигуряват по-голяма защита от удари и вибрации и увеличават цялостното качество на изпълнението. Нашият най-корав предавател, 88B, разполага с удароустойчив композитен корпус, по-голяма антена и по-твърди пружини за батериите, което намалява смущенията.

locator-system-transmiterОсновни параметри:

  • Завъртане: 12/60 позиции
  • Стъпка: 0.1/1% инкременнти
  • Дълбочина: 9.1 до 21.3 метра
  • Батерия: 14 до 60 часа приблизително

 

Система Trac Management

locator-system-tracПланирането на сондажа предварително спестява време, пари и намалява усложненията. С TMS Plus на Ditch Witch, система за управление, базирана на Windows®, можете да планирате сондажа, да го проследявате в реално време и да разпечатате проучване или карта на положената инсталация когато приключите.

 

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог Полезно

Насочващи системи
5 (100%) 1 вота