hg5

ЧИСТО НОВА ЛЕБЕДКА HG5 ОТ HAMMERHEAD

Продължавайки традицията на иновации и технологичен напредък в сферата на подземното строителство, HammerHead® въвежда новата високоскоростна кабелна лебедка HydroGuide® HG5. Тази компактна и мощна лебедка е създадена с цел постигане на максимум ефективност и минимум установъчно време и труд за инфраструктурни рехабилитации.

БЪРЗИНА, МОЩНОСТ И НАДЕЖДНОСТ

С впечатляващата си скорост до 165 ft. (50 m.) / min, проектите се изпълняват бързо. Капацитетът за изтегляне от 5 тона и максимална скорост на изтегляне 120 ft. (36.5 m) / min означават, че можеше да изпълните проекта бързо и ефективно. Подготовката за работа и операциите след приключване се извършват за минути, не за часове. В крайна сметка… по-малко труд, по-голяма печалба.

Лебедката HydroGuide® HG5 winch се задвижва от турбодизелов двигател Kubota® с течно охлаждане и мощност 33 HP (24.6 kw), който задвижва двата директни мотора Geroler. Тази система с доказана надеждност понася високи товари и подобрява предаването на въртящия момент, осигурявайки постоянна сила на издърпване за цялата дължина на изтегляне и намалявайки износването на кабела.

СЛЕДЕТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА ПРОЕКТА

Следете всяко изтегляне с Precision Digital Job Data Recorder. Допълнителният пакет извършва цифрово проследяване на скоростта на въжето, разстояние, тонаж и налягане. Клавиатурата и големият LCD дисплей осигуряват удобен достъп до текущите данни и настройките на записващото устройство.

Честотата на записване може да бъде програмирана да дава до 1024 точки за изтегляне. Когато приключите проекта, просто свържете USB flash drive, за да свалите данните, или свържете допълнителния принтер и разпечатайте данните за силата и разстоянието на място.

Показваните на екрана данни включват: разстояние, сила, скорост и налягане. Настройките на дисплея включват: SAE/метрични единици и контраст на дисплея. Настройките за съхранение включват: честота на записване на данни, управление на данни и максимална сила. Събраните данни могат да бъдат изчистени във всеки един момент на записване.

 

 

hg5_thumb

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог

 

Лебедки HydroGuide HG5
5 (100%) 1 вота