Лебедки HydroGuide HG5

Продължавайки традицията на иновации и технологичен напредък в сферата на подземното строителство, HammerHead® въвежда новата високоскоростна кабелна лебедка HydroGuide® HG5.

Лебедки HydroGuide HG12

Лебедката Hammerhead® HydroGuide® HG12 е създадена за постигане на максимална ефективност и минимално време и усилие за подготовка за подмяна на тръби, изтегляне на тръби и кабели и облицовка на канали.

Лебедки HydroGuide HG20

Със сила на издърпване 18,144 kg лебедката HammerHead® HydroGuide® H20 може да се справи с по-дълги и по-големи задачи от 8″ до 30″ (200 до 762 mm) в диаметър.


Дефиго предлага лебедки на конкурентни цени!

Лебедки HydroGuide ® са проектирани за да постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на времето за настройка при полагане на тръба в тръба със и без повишаване на изходния диаметър, издърпване на кабели и тръби. Hammerhead предлага три модела, със съответно 5 тона теглителна сила – HG5; 12 тона теглителна сила – HG12 и 20 тона теглителна сила – HG20, за да се справи с широк спектър от задачи: от 6 “до 30” (152 мм до 762 мм) в диаметър.

trenchless_winches_image3

Специално проектирана за употреба при фирмите занимаващи се с безизкопно полагане и комунални дейности Hammerhead лебедки за безизкопно полагане на тръби и кабели”Hydroguide” предлагат на крайните потребители високо ниво на качество, производителност и надеждност  при дейностите за безизкопно полагане и изтегляне на тръби и кабели във вече изградени трасета.

Всички лебедки са напълно затворени и разполагат със стабилизатори за високи натоварвания и високоефективни дизелови двигатели, като стандарт.

В гамата “Hydroguide”, която включва 2.5, 5,12 и 20 тонни лебедки, са снабдени с уред за отчитане на линейна скорост, и лост за контролиране на посоката на лебедката.

Двигателят е напълно отделен от механизма на лебедката и е изолиран със звукоизолираща пяна.
Това е част от стандартното оборудване и гарантира ниски нива на шум и по-голяма безопасност за оператора, като същевременно позволява лесен достъп при работа и поддръжка на работната площадка.

Разработен специално за безтраншейно индустрия, HydroGuide лебедки могат да изпълняват полагане на тръба в тръба повишаване на изходния и чупене на старата тръба, без повишаване на изходния диаметър, както и издърпване на кабели и тръби в съществуващи и новоизградени тръбни трасета.

 

lebedki-image2

Допълнително оборудване за гамата на лебедки HydroGuide ® включва:

  • Изтегляне на данни от лебедката чрез USB памет
или преносим принтер дава информация за оставащото разстояние и силата, приложена за издърпване на въжето;
  • Функцията „Пълно натоварване“  позволява да бъдат зададени максимално
допустими натоварвания на лебедката което предпазва от  претоварване на
монтираната по безизкопнен метод тръба или кабел;
  • Гама  от  регулируеми  телескопични  удължаващи  комплекти  за  плитки  и  дълбоки  изкопи;
  • Хидравлика, подпомагаща самостоятелното разгръщане на стрелата на лебедката – предлага се за HG12 “Hydroguide”.

 

Свържете се с нас

 

 

Лебедки HydroGuide

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог 1 Свали каталог 2

Как оценявате тази страница?