HammerHead Аксесоари за Машини за Хоризонтално Сондиране

 

Аксесоари за безизкпопни технологии

 

Операторите на хоризонтално сондиращи машини са добре запознати с аксесоарите и окомплектовката за хоризонтално сондиране произведени от Hammerhead HDD Toolong ®. Toва са висококачествени продукти, лидер в индустрията на хоризонталното сондиране. Нашите инжинерни решения осигуряват една модулна система, която може лесно да се адаптира към всеки тип машина за безизкопно полагане и да се използва за различни приложения.

TriHawk drill bits – Пробивни глави за хоризонтално сондиране TriHawk ®

Линията TriHawk е една от най-модерните системи за хоризонтално сондиране в света. Различните видове взаимозаменяеми глави за хоризонтално сондиране спомагат да се намерят решения за почти всички почвени условия, от песъкливи почви до скали. Това позволява на операторите да се снабдят с подходящата глава за всеки безизкопен обект, спестявайки време и пари. Линията TriHawk ® пробивни глави за хоризонтално сондиране се отличава със специфичната си конструкция, чийто връзки не включват използването на болтове. Резултатът е система, която няма опасност да се разхлаби по време на работа.

TriHawk Housing – Тяло на пробивни глави за хоризонтално сондиране TriHawk ®

Тялото на пробивните глави за хоризонтално сондиране TriHawk е градивна част на тази модулна система. Патентования преден край на тялото предоставя бърз и сигурен метод за свързване към различни пробивни глави и лесното монтиране на трансмитер, който автоматично е подравнен в правилната часовникова посока, за по-лесно локализиране. Телата за пробивни глави за хоризонтално сондиране не пречат на сигналите излъчвани от трансмитера. Благодарение на конструкцията на елементите от системата TriHawk, се осигурява сигурност и лекота на при хоризонталното сондиране, без бързо износващи се части.С гаранция от една година, сондиращите глави за хоризонтално сондиране TriHawk за скала са най-доброто решение за вашите безизкопни проекти.

Hawkeye and SPLK – Адоптори и стартови щанги Hawkeye Splinelok

Адапторите и стартови щанги от окомплектовката за сондиране Hawkeye ™ са произведени по иновационна технология с резба със скосен профил, която компенсира износването, като същевременно има превъзходна носеща способност на опън и натиск. Уникалният дизайн позволява по-бързото привеждане в експлотация и по-добро смазване. С изключителната си лекота на завиване и развиване на адапторите и стартовите щанги, Hawkeye е новият лидер при окомплектовката на машини за хоризонтално сондиране.

HDD Assist – Помощни средства при хоризонтално сондиране

Пневматични чукове Hammerhead Pipe Ramming се използват за хоризонтално сондиране по целия свят, доказали са се като сигурно средство за успешното завършване на всякакви безизкопни проекти. Независимо дали се помага за освобождаване на задръстена или заклещена окомплектовка, пневматичните чукове Hammerhead Pipe Ramming имат на разположение оборудването и хората с които да завършите проекта.

Хора, услуги и поддръжка

В продължение на десетилетия Hammerhead е водеща фирма в областта на иновационните решения за безизкопно полагане и хоризонтално сондиране. Няма еднакви проекти, така че нашият специален екип от експерти създава персонализирани решения за вашите нужди. С нашата мрежа от търговци ние сме тук, за да ви подкрепим след като закупите наш продукт. Независимо дали е на работното място, по телефона или в офиса, може да разчитате на нас като на свой надежден партньор.

 

 

Статична подмяна на тръба в тръба HB100

Допълнителна литература и спецификации

Тук ще намерите основни характеристики, технически спецификации, снимки и т.н.

Свали каталог Свали каталог Свали каталог Свали каталог

Как оценявате тази страница?