Безизкопни технологии за хоризонтално сондиране

Не се опитвайте да поправите нещо, за да не го направите по зле: философията на отдел безизкопни технологии за хоризонтално сондиране на Ditch Witch. Под зелени площи, тротоари, оживени улици и магистрали, навсякъде прокопаването на канали е затруднено от логистика, бюджет, краен срок, и / или повърхностни препятствия. Машините за безизкопно полагане на тръби Ditch Witch са най-ефективния начин за прекарване на комуникации по безтраншеен способ на най-оптимална цена.

 

Управляеми къртици

Изключителна мощност, множество автоматизирани функции и конкурентната цена правят управляемите машини за безизкопно полагане на тръби Ditch Witch най-продуктивните в бранша.

Бентонитни станции

Бентонитни станции Ditch Witch е най-добрата окомплектовка за вашата упраляема хоризонтална сонда за безизкпомо полагане на тръби.

Пневматични къртици

HammerHead® пневматични къртици са проектирани за хоризонтално сондиране на кратки разстояния на най-добри цени…

Хоризонтално сондиране за поставяне в изкопа

Ditch Witch управляема сонда за хоризонтално сондиране тип “Pit Launch” за директно поставяне в изкопа за безизкопно полагане на тръби, кабели и други подземни комуникации.


 

Тръба в тръба

С Ditch Witch системи за хоризонтално сондиране чрез подмяна на тръба в тръба за подобряване на водната инфраструктура с минимални разрушения на съществуващата надземна такава.

Локаторни системи

Локаторни системи

Ditch Witch локаторни системи са вашият прозорец към това, което се намира под земята.

Пневматични чукове

Пневматичните чукове за хоризонтално сондиране чрез набиване на обсадни тръби са бърз, добър и икономически ефективен вариант за полагане на стоманени обсадни тръби под пътища, жп линии, съществуваща инфраструктура и други.

Лебедки HydroGuide ®

Лебедки HydroGuide ® са проектирани за да постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на времето за настройка при полагане на тръба в тръба със и без повишаване на изходния диаметър, издърпване на кабели и тръби. Дефиго осигурява най-конкурентни цени…


 

Рехабилитация на тръбопровод

Процесът на рехабилитация HydraLiner може да се използва в множество гравитационни и приложения под налягане, като санитарна канализация, дъждовна канализация, процесни тръбопроводи, електрически проводници и вентилационни системи…

Аксесоари

От бързи връзки, преходи, захвати и щанги до проширители, стартови щанги и пробивни глави Hammerhead HDD Tooling произвежда цялостна продуктова гама продукти за хоризонтално сондиране с цел да задоволи вашите нужди по време на безизкопното полагане при хоризонтално сондиране. Можете да разчитате и на изключително конкурентни цени.


 

Полезни статии Свържете се с нас

Безизкопни технологии
5 (100%) 1 вота